counter

Ο Νίκος Ψαρράς αποχαιρέτησε τις “’Άγριες Μέλισσες” – Το δημόσιο μήνυμα μετά την ολοκλήρωση του ρόλου του

Ο Νίκος Ψαρράς αποχαιρέτησε τις “’Άγριες Μέλισσες” – Το δημόσιο μήνυμα μετά την ολοκλήρωση του ρόλου του
Ο Νίκος Ψαρράς αποχαιρέτησε τις “’Άγριες Μέλισσες” – Το δημόσιο μήνυμα μετά την ολοκλήρωση του ρόλου του

Η επιτυχημένη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 "Άγριες Μέλισσες" επέστρεψε στις οθόνες μας και καθημερινά οι τηλεθεατές παρακολουθούν τον δεύτερο κύκλο, με τις εξελίξεις να συγκλονίζουν.

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, στο νέο κύκλο κάποια πρόσωπα θα αποχωρήσουν, ενώ πρόκειται να ενταχθούν καινούργια, τα οποία θα συμβάλλουν με τον δικό τους τρόπο στην πορεία της σειράς.

Ένας από τους ηθοποιούς που ολοκλήρωσε την παρουσία του στις “Άγριες Μέλισσες” είναι ο Νίκος Ψαρράς. Ο ίδιος που υποδυόταν τον “Σταμάτη” τον σύζυγο της “Βιολέτας” αποχαιρέτησε το βράδυ της Τρίτης το “Διαφάνι”.

Μάλιστα, ο Νίκος Ψαρράς μετά την προβολή του επεισοδίου έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.

«Ο Σταμάτης σήμερα αφήνει το Διαφανι.. εδώ με τον φίλο Μιλτιάδη - Γιώργο Γάλλο.. τους ευχαριστώ όλους!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Νίκος Ψαρράς.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως ο Νίκος Ψαρράς πριν από λίγο διάστημα βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου “The 2night Show” και είχε ανακοινώσει την αποχώρησή του από τις "Άγριες Μέλισσες", ενώ δε δίστασε να εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή: «Αν αποκαλύψω για το αν θα δώσει ή όχι ο Σταμάτης διαζύγιο στη Βιολέτα, οι σεναριογράφοι θα με… κρεμάσουν. Δεν μπορώ να το πω. Ο Σταμάτης, πάντως, ήρθε για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων, δεν είναι ένας ρόλος που θα έχει μέλλον, το ήξερα από την αρχή. Μπορεί να προκύψει κάτι στο μέλλον, μακάρι. Εγώ πέρασα πολύ καλά στα γυρίσματα με τα παιδιά. Τα δικά μου γυρίσματα έχουν τελειώσει. Μακάρι να ξαναγυρίσω. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο κομμάτι που θα είναι στην Τρούμπα, εκεί σε καμιά γωνιά μπορεί να εμφανιστεί κανένας Σταμάτης. Που θα κατέληγε αυτός; Στην Τρούμπα θα πήγαινε. Ήταν πολύ ωραία εμπειρία και χάρηκα πάρα πολύ. Μακάρι να τον ξαναδούμε τον Σταμάτη».

Δείτε την φωτογραφία που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR