counter

Ο Νίκος Αναδιώτης μας αποκάλυψε πόσο άλλαξε η εγκυμοσύνη της Βασιλικής τις φετινές τους διακοπές

Ο Νίκος Αναδιώτης μας αποκάλυψε πόσο άλλαξε η εγκυμοσύνη της Βασιλικής τις φετινές τους διακοπές
Ο Νίκος Αναδιώτης μας αποκάλυψε πόσο άλλαξε η εγκυμοσύνη της Βασιλικής τις φετινές τους διακοπές

Με τον Νίκο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια… από τότε που εγώ ήμουν φοιτήτρια στο Πάντειο και εκείνος σπούδαζε στη Γυμναστική Ακαδημία. Η πρώτη μας συνάντηση είχε γίνει στο Αίγιο όταν η κολλητή μου φίλη από το πανεπιστήμιο η Εύη (και κολλητή φίλη του Νίκου) με είχε φιλοξενήσει στο πατρικό της. Θυμάμαι πόσο πολύ είχαμε γελάσει εκείνο το τριήμερο που εκτός όλων των άλλων, ο Νίκος μόλις μάθαινε να οδηγεί! (τι γωνία και κάδο φάγαμε με το αυτοκίνητο δε λέγεται…). Πιο πολύ όμως χαραγμένο στη μνήμη μου από τότε είναι, το πόσο ώριμος, συνειδητοποιημένος και σοβαρός ήταν για την ηλικία του και πόσο ξεχώριζε όχι μόνο σαν άντρας αλλά κυρίως σαν άνθρωπος. O καιρός πέρασε, ο Νίκος έκανε σημαντικά βήματα και τώρα πια ετοιμάζεται για το πιο μεγάλο της ζωής του… να γίνει πατέρας!

Όταν αποφάσισα να γράψω αυτό το θέμα (για το πόσο δηλαδή οι άντρες μας συμπαραστέκονται στην περίοδο της εγκυμοσύνης μας) δε σκέφτηκα κανέναν άλλο εκτός από τοn Νίκο. O λόγος; Γιατί ήμουν σίγουρη πως θα μου έλεγε όλα αυτά που θα διαβάσετε πιο κάτω…

Καθώς λοιπόν βρισκόμαστε σε περίοδο διακοπών του ζήτησα να μοιραστεί μαζί μας το καθημερινό τους πρόγραμμα με τη Βασιλική… και κατά πόσο έχει αλλάξει σε σχέση με το παρελθόν. Και όντως έχει αλλάξει πολύ! Καταρχήν τα ωράρια που πηγαίνουν στην παραλία… ξυπνούν νωρίς το πρωί για να πάνε στη θάλασσα και φεύγουν λίγο πριν το μεσημεράκι… και μετά πάλι αργά το απόγευμα, μετά τις 18.00. ( και που είστε ακόμα !!!... του χρόνου να δείτε ). Αποφεύγουν την έκθεση στον ήλιο, πάντα κάτω από ομπρέλα και φορώντας αντηλιακό με υψηλό δείκτη προστασίας. Μάλιστα χαριτολογώντας μου είπε ότι έψαχνε για δείκτη 70 αλλά δε βρήκε και περιορίστηκε στο 50!

Οι βραδινές έξοδοι είναι περιορισμένες… προτιμούν να πηγαίνουν για φαγητό και νωρίς να γυρίσουν να ξεκουραστούν. Ο Νίκος δε διανοείται να αφήσει μόνη της τη Βασιλική και να βγει το βράδυ μόνος του . Άλλωστε δεν είναι κάτι που το κάνει από ανάγκη… δεν του λείπει καθόλου το έξω και λατρεύει να είναι παρέα με τη γυναίκα του, συζητώντας όλα αυτά τα υπέροχα για τον ερχομό του παιδιού τους! Απολαύστε αυτές τις βραδινές συζητήσεις  τώρα παιδιά, γιατί σε λίγο με το μωρό όταν φτάνει το βραδάκι  ούτε καληνύχτα δε θα προλαβαίνετε να λέτε από την κούραση!

Τώρα όσοι (και κυρίως όσες) διαβάζετε αυτό το κείμενο θα σκέφτεστε… πόσο τυχερή είναι η Βασιλική μ αυτό τον άνθρωπο δίπλα της, που όχι μόνο δε διαμαρτύρεται για αυτές τις αλλαγές αλλά τις απολαμβάνει κιόλας. Εγώ όμως θα σας εκμυστηρευτώ πως ακόμα πιο τυχερός είναι ο Νίκος που έχει αυτό το πανέμορφο πλάσμα δίπλα του. Είναι απίστευτα ήρεμη, χαλαρή, καθόλου ιδιότροπη με το φαγητό της ή τη ζέστη, προσέχει πολύ και απολαμβάνει κάθε στιγμή της εγκυμοσύνης της ενώ ταυτόχρονα περιποιείται και φροντίζει το Νίκο. (Ελπίζω αυτό να μη το διαβάσει ο δικός μου ο άντρας που στη διάρκεια της εγκυμοσύνης μου δεν με έλεγες και το πιο βολικό ον του πλανήτη!)

Τι κι αν δεν κάθονται με τις ώρες στην παραλία. Τι κι αν δεν βγαίνουν ως αργά το βράδυ έξω, που δεν πίνουν και δεν ξεσαλώνουν στις διακοπές τους. Μπροστά στην απόλυτη ευτυχία που έρχεται όλα αυτά μοιάζουν τόσο λίγα… βέβαια κάποτε είναι η ηλικία που για όλους μας όλα τα παραπάνω είναι ο ορισμός της έννοιας ΔΙΑΚΟΠΕΣ και καλό είναι να τα έχεις κάνει στην ώρα τους, (για να μην έχεις και απωθημένα). Κάθε ηλικία και κάθε φάση της ζωής μας έχει τη χάρη και την ομορφιά της… αρκεί να έχουμε την εξυπνάδα και τη διορατικότητα να μπορούμε να την απολαμβάνουμε στο 100%. Και να μην ανυπομονούμε για το μέλλον, χάνοντας το τώρα… Είναι σημαντικό να λέμε κάθε μέρα ευχαριστώ στο Θεό γι αυτά που έχουμε και να μη διαμαρτυρόμαστε στους γύρω μας και στους εαυτούς μας γι αυτά που δεν έχουμε αλλά θα θέλαμε. Αυτό θα μας κάνει πιο ευτυχισμένους… 

Βασιλική και Νίκο σας εύχομαι να έχετε υπέροχες διακοπές, με υγεία, να ξεκουραστείτε και να κοιμηθείτε όσο μπορείτε! Αυτή είναι μια κλασσική ευχή στις εγκυμονούσες και τους συζύγους θα προσθέσω εγώ, που σε λίγο καιρό θα καταλάβετε την αξία της!

Με το καλό να έρθει το μωράκι σας στον κόσμο!

 

  

Υ.Γ 1 :Νίκο μου σ’ ευχαριστώ πολύ, είσαι καλός φίλος

Υ.Γ2 : Αστεράκο μου thanks, you know…

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR