counter

Ο Κώστας Καραφώτης μιλά στο FTHIS.GR μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται

Ο Κώστας Καραφώτης μιλά στο FTHIS.GR μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται
Ο Κώστας Καραφώτης μιλά στο FTHIS.GR μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται

Κώστας Καραφώτης

Απο τη Νάνσυ Παραδεισανού

Σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στο Φάληρο νοσηλεύεται από το πρωί της Δευτέρας 8 Ιουλίου με πνευμονία, ο Κώστας Καραφώτης.

Ο τραγουδιστής, μεταφέρθηκε στην κλινική από συγγενικό του πρόσωπο το πρωί της Δευτέρας, ύστερα από έντονες ενοχλήσεις στην περιοχή του στήθους. Μετά από σειρά εξετάσεων, οι γιατροί διέγνωσαν πως ο Κώστας Καραφώτης πάσχει από πνευμονία και θεώρησαν πως η εισαγωγή του στο νοσοκομείο ήταν επιβεβλημένη. Είχε ανάγκη από ξεκούραση κι έπρεπε να ακολουθηθεί κατάλληλη φαρμακευτική αγωγή. Ακόμα και σήμερα, Πέμπτη 11 Ιουλίου, παραμένει νοσηλευμενος ενώ η κατάσταση της υγείας του είναι εμφανώς καλύτερη.

"Ειδοποίησα αμέσως τους δικούς μου ανθρώπους, πιο πολύ για να είναι σίγουροι μιλώντας μαζί μου, πως δεν επρόκειτο για κάτι πολύ σοβαρο", λεει ο Κώστας στο FTHIS.GR. "Είναι κοντά μου η μητέρα μου και στενά οικογενειακά και φιλικά μου πρόσωπα. Οι γιατροί και ολο το προσωπικό του θεραπευτηρίου είναι άψογοι, με φροντίζουν κι ελπίζω να γίνω πολύ γρήγορα καλά και να επιστρέψω στις υποχρεώσεις μου! Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας", συμπληρώνει.

Ακόμη δεν έχει οριστεί το πότε θα πάρει εξιτήριο ώστε να γυρίσει στο σπίτι του αλλά και στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις. Οπως λένε πάντως πρόσωπα απο το περιβάλλον του, ο Κώστας Καραφώτης δεν έχει χάσει στιγμή το χιούμορ του, ενώ ακούει συνέχεια μουσική απο τον υπολογιστή του και σερφάρει στο διαδίκτυο και τα social media.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR