counter

Ο κομμωτής της αποκαλύπτει: Ποιων Χολυγουντιανών star τα μαλλιά ζήλεψε η Jennifer Aniston και τα έκοψε καρέ;

Ο κομμωτής της αποκαλύπτει: Ποιων Χολυγουντιανών star τα μαλλιά ζήλεψε η Jennifer Aniston και τα έκοψε καρέ;
Ο κομμωτής της αποκαλύπτει: Ποιων Χολυγουντιανών star τα μαλλιά ζήλεψε η Jennifer Aniston και τα έκοψε καρέ;

Η Jennifer Aniston δε δημιουργεί μόνο μόδα, κάποιες φορές μπαίνει στη διαδικασία να αντιγράφει τάσεις «ζηλεύοντας» τις επιλογές άλλων σταρ!

Το κούρεμα της λοιπόν δεν είναι πρωτοποριακό καθώς "έκλεψε" την ιδέα από την κόμη της διάσημης makeup artist, Gucci Westman και του διάσημου μοντέλου Daria Werbowy!

Ο διάσημος κομμωτής της Jennifer Aniston Chris McMillan αποκάλυψε με κάθε λεπτομέρεια τους λόγους και τον τρόπο που έκοψε τα μαλλιά της star! Ο διάσημος hairstylist είπε στο περιοδικό Αllure: "Πριν λίγες μέρες η Jen και εγώ, κάναμε φωτογράφιση, και η διάσημη makeup artist, Gucci Westman, είχε ένα παρεμφερές κουρεμα. Και με κάποιον τρόπο, οι δυο τους αποφάσισαν να τρυπήσουν τα αυτιά τους και η ιδέα για ένα πιο κοντό μαλλί, υπήρχε στον αέρα" λέει ο Chris McMIlan. 

Ο διάσημος κομμωτής αποκαλύπτει με κάθε λεπτομέρεια όλα όσα έγιναν στο σπίτι της Jennifer Aniston τη μέρα που την κούρεψε: "Ήταν μια αυθόρμητη απόφαση, αν και το σκεφτόταν κάμποσο καιρό. Δεν ήθελα να την κουρέψω με τη μία- το πήγαινα σιγά και σταδιακά. Και ενώ συνήθως η Jennifer θελει να μαζεύουμε αμέσως τα μαλλιά, αυτή τη φορά ήθελε να τα δει στο πάτωμα- και ήταν πολλά". 

Κατά καιρούς η ηθοποιός έχει κάνει πολλές αλλαγές στα μαλλιά της, είναι η πρώτη φορά όμως που επέλεξε να τα κόψει τόσα κοντά! Ο κομμωτής της αποκαλύπτει πως και οι δυο τους έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα: "Μου πήρε μερικές ώρες να το κάνω τέλειο. Χρησιμοποίησα ό,τι εργαλείο είχα- ψαλίδια, ξυράφι, σπασμένα γυαλιά (πλάκα κάνω). Και στους δυο μας αρέσει το hair style της Daria Werbowy και στόχος ήταν να μην χρειάζεται να κάνει πιστολάκι και styling"καταλήγει. 


FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR