counter

Ο ηθοποιός σε μια απολαυστική συνέντευξη. Η... δική του εγκυμοσύνη, η απιστία και το κοστούμι του γάμου του

Ο ηθοποιός σε μια απολαυστική συνέντευξη. Η... δική του εγκυμοσύνη, η απιστία και το κοστούμι του γάμου του
Ο ηθοποιός σε μια απολαυστική συνέντευξη. Η... δική του εγκυμοσύνη, η απιστία και το κοστούμι του γάμου του

Κρατερός Κατσούλης

Από τον Κωνσταντίνο Χαντζάκο – Αντωνάτο

Ο Κρατερός Κατσούλης μίλησε για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, το πώς έχασε τα περιττά κιλά των τελευταίων ετών, αλλά και την καθημερινότητά του με τις δύο γυναίκες της ζωής του.

Η ζήλεια στη σχέση τους και μια ενδεχόμενη απιστία

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε πως δεν υπάρχει το αίσθημα της ζήλειας στη σχέση του με την Κατερίνα Καραβάτου: “ Δεν ζηλεύω την Κατερίνα και ούτε εκείνη εμένα. Ευτυχώς!”, ενώ στο ενδεχόμενο μιας απιστίας απάντησε πως θα τη συγχωρούσε: “Βεβαίως θα συγχωρούσα την απιστία! Δεν μπορεί να πει κανείς πως δεν τη συγχωρεί. Θα ψάξει να βρει τους λόγους. Δεν γίνεται να χαλάνε έτσι εύκολα, οι ισχυροί δεσμοί”.

Τα περιττά κιλά και η δική του… εγκυμοσύνη

Ο Κρατερός Κατσούλης, επίσης, για τα περιττά κιλά που είχε πάρει τα τελευταία χρόνια ανέφερε: “Έχω αδυνατίσει. Επανέρχομαι στα παλιά, καλύτερα κιλά μου. Βέβαια, με την εγκυμοσύνη είχα γίνει και εγώ ολίγον… έγκυος. 10 μήνες μετά πια, επανέρχομαι κι εγώ. Όπως μείναμε έγκυος μαζί, έτσι τα χάνουμε και μαζί. Η Κατερίνα τα έχει χάσει τα κιλά, εγώ θέλω δύο – τρία ακόμα. Απλώς εγώ είχα ένα θέμα τα τελευταία χρόνια, λόγω υπερβολικού στρες δεν μπορούσα να χάσω κιλά. Τώρα κάπως ηρέμησα και άρχισε να ηρεμεί και όλο το σύστημα”. Μάλιστα, για τις ιδιαίτερες ενδυματολογικές του επιλογές την ημέρα του γάμου του με τη γνωστή παρουσιάστρια είπε: “ Στον γάμο μου ντύθηκα σαν Ινδός Σαμάν. Πέρα από την πλάκα, μου άρεσαν αυτά τα ρούχα, αλλά ένιωθα και άνετα. Ήταν καλοκαίρι και ήθελα κάτι αεράτο”.

Οι οικονομικές απολαβές των ηθοποιών και οι δυσκολίες που αντιμετώπισε

Tέλος, ο Κρατερός Κατσούλης αναφέρθηκε στις δυσκολίες που συνάντησε, από οικονομικής πλευράς, τα πρώτα χρόνια της ενασχόλησής του με την υποκριτική: “Τα πρώτα δέκα χρόνια ήταν δύσκολα από οικονομικής άποψης. Τα επόμενα χρόνια πίστευα ότι θα φτιάξουν, δεν έφτιαξαν βέβαια. Έγιναν καλύτερα βέβαια! Θέλω να πω ότι σε αυτή τη δουλειά δεν βρίσκεται κανείς για να βγάλει χρήματα. Αν είναι ηθοποιός κάποιος για αυτόν τον λόγο, κάνει λάθος”.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR