counter

Ο ηθοποιός που τον θέλουν όλες οι γυναίκες έχει ένα μυστικό... Φοράει περουκίνι!

Ο ηθοποιός που τον θέλουν όλες οι γυναίκες έχει ένα μυστικό... Φοράει περουκίνι!
Ο ηθοποιός που τον θέλουν όλες οι γυναίκες έχει ένα μυστικό... Φοράει περουκίνι!

Jude Law

Από την Πέπη Τυλιγάδη

Έχει υποδυθεί στη μεγάλη οθόνη μερικούς από τους πιο γοητευτικούς ήρωες. Όταν πρωταγωνίστησε στην ταινία "Alfie", οι θαυμάστριες του πολλαπλασιάστηκαν μέσα σε μια νύχτα. Όμως, τα χρόνια πέρασαν και ο Jude Law δεν κατάφερε να γλιτώσει από το πρόβλημα που βασανίζει εκατομμύρια άντρες στον κόσμο. Ο διάσημος άγγλος ηθοποιός χάνει τα μαλλιά του!

Το πρόβλημα με την... αραιωμένη κόμη του το είδαμε για πρώτη φορά σε φωτογραφίες από τις καλοκαιρινές του διακοπές τον Ιούλιο του 2011. Το θέμα ήρθε και πάλι στο προσκήνιο, όταν λίγους μήνες πριν ο ηθοποιός εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί της πρεμιέρας του "Sherlock Holmes" και όλοι παρατήρησαν την μικρή φαλάκρα στο κεφάλι του (αριστερή φωτογραφία).  Τί μεσολάβησε, όμως, και την περασμένη εβδομάδα εμφανίστηκε με περισσότερα μαλλιά (δεξία φωτογραφία);


Jude LawJude Law

























 

Η εμφάνισή του στο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ του Τορόντο με πλούσιες μπούκλες στο σημείο όπου έχουν αραιώσει τα μαλλιά του, προκαλεί ερωτηματικά. Όπως αναφέρουν τα ξένα sites, ο Jude Law χρησιμοποιεί για τις εμφανίσεις του στο κόκκινο χαλί και στις ταινίες του ειδικά ποστίς για να καλύψει το συγκεκριμένο μέρος του κεφαλιού του.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR