counter

Ο Γιώργος Μπόγρης για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου: "Άκουγα πολλά σχόλια για…"

Ο Γιώργος Μπόγρης για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου: "Άκουγα πολλά σχόλια για…"
Ο Γιώργος Μπόγρης για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου: "Άκουγα πολλά σχόλια για…"

Ο Γιώργος Μπόγρης παραχώρησε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην εκπομπή «Happy Day» και στη δημοσιογράφο, Όλγα Λαφαζάνη.

Μέσα σε όλα ο γνωστός μπασκετμπολίστας αναφέρθηκε στη νέα του ζωή ως επιχειρηματίας αλλά και στη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου.

Όσα είπε ο Γιώργος Μπόγρης για τη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου

«Το 2019 είχα ένα πρόβλημα με τον ώμο μου. Είχε μπλοκάρει ένα νεύρο και είχα μόνιμο πόνο. Δεν μπορούσα να κινήσω σωστά το χέρι και να ανταπεξέλθω στα επίπεδα που ήθελα. Ταξίδεψα σε όλη την Ευρώπη και δεν κατάφερα να βρω λύση. Με έκανε καλά η ομάδα του Απόλλων Πατρών. Η λύση ήταν κάτι κουλό που δεν το είχα ξανακούσει. Κάναμε μπότοξ και ουσιαστικά αυτό χαλάρωσε του μύες και ελευθέρωσε την κίνησή μου» είπε ο Γιώργος Μπόγρης.

Δείτε επίσης - Έλλη Κοκκίνου: "Θέλω θάρρος στις σχέσεις μου, είμαι παραδοσιακή σε αυτό το κομμάτι"

Παράλληλα, ο Γιώργος Μπόγρης αναφέρθηκε στη σχέση του με την Έλλη Κοκκίνου αναφέροντας: «Ήταν μία περίοδος που περνούσα φανταστικά στη  ζωή μου. Υπήρχαν και πάρα πολλά media. Άκουγα πολλά σχόλια για το εάν η προσωπική μου ζωή επηρέαζε τις επιδόσεις μου στο μπάσκετ. Έφυγα στο εξωτερικό  και ξαφνικά έγινα ο πιο αγαπητός. Ήμουν εδώ και λέγανε ότι είμαι ασόβαρος και όταν πήγα στην Ισπανία λέγανε αυτός είναι η χαρά του Θεού».

Τέλος, ο Γιώργος Μπόγρης κατέληξε: «Δεν άφησα ποτέ τη δουλειά μου και την άποψη του κόσμου να με επηρεάσει σε αυτό που θέλω να κάνω».

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο Γιώργος Μπόγρης:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR