counter

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά για τον χωρισμό του: «Και η Φαίη και εγώ δεν…»

Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά για τον χωρισμό του: «Και η Φαίη και εγώ δεν…»
Ο Γιώργος Λιάγκας μιλά για τον χωρισμό του: «Και η Φαίη και εγώ δεν…»

Τον κόσμο των media εξακολουθεί να απασχολεί ο μεγάλος χωρισμός του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. Το ζευγάρι έπειτα από 6 χρόνια κοινής προσωπικής και επαγγελματικής πορείας, αποφάσισε να ακολουθήσει χωριστούς δρόμους μένοντας πάντα στο πλευρό των δύο παιδιών του.

Οι δυο τους δείχνουν να έχουν προσαρμοστεί με τη νέα τους καθημερινότητα. Η Φαίη Σκορδά αυτές τις μέρες πραγματοποίησε και την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την απόφαση του χωρισμού της.

Από την άλλη ο Γιώργος Λιάγκας προτιμά να βγαίνει τακτικά έξω με καλούς φίλους που τον στηρίζουν και βρίσκονται δίπλα του χρόνια τώρα. Ο ίδιος έδωσε τη νέα του συνέντευξη στον Κώστα Μπουρούση και το Big Fish, μεταξύ άλλων μίλησε για τον χωρισμό του και την φετινή του τηλεοπτική εμπειρία.

«Σε ότι αφορά το προσωπικό κομμάτι, και οι δύο είμαστε γνωστά πρόσωπα μέσω της δουλειάς μας στην τηλεόραση. Κάναμε ένα γάμο, μαθεύτηκε. Κάναμε δύο παιδιά, μαθεύτηκε. Δεν μπορούσαμε να κρατήσουμε κρυφή τη ζωή μας. Έπρεπε λοιπόν να κλείσει ο κύκλος με ήρεμο και γλυκό τρόπο, όπως άνοιξε. Επιλέξαμε να κάνουμε μια κοινή δήλωση. Δεν θέλαμε να βγάλουμε ανακοίνωση. Ποιοι είμαστε στην τελική για να βγάλουμε ανακοίνωση; Χώρισε ένα ζευγάρι όπως δεκάδες άλλα. Θέλαμε όμως να κάνουμε τη δήλωση ώστε να μην υπάρχει η γνωστή παραφιλολογία με τέρατα, με τις χωριστές διακοπές ή με οτιδήποτε άλλο. Ήρεμα και απλά».

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του από την πρωινή ζώνη.

«Και η Φαίη και εγώ δεν θέλαμε να είμαστε σε μια εκπομπή και τα προσωπικά μας να πάρουν μια υποκριτική ρότα. Προσωπικά με διακρίνει η ειλικρίνεια. Και η Φαίη τέτοιος άνθρωπος είναι. Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε χωρίσει και να είμαστε μαζί στην τηλεόραση. Θα ήταν ανέντιμο απέναντι στον κόσμο. Τι δηλαδή; Θα παίζαμε κρυφτούλι; Και η Φαίη κι εγώ πριν κάνουμε μαζί την επαγγελματική επιτυχία είχαμε δικές μας διακριτές πορείες», δήλωσε στο Big Fish.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR