counter

Ο Γιώργος Αλκαίος για τη μητέρα του: "Τη γνώρισα στα 16, απλά ήθελα να τη γνωρίσω, δεν ένιωθα κάτι"

Ο Γιώργος Αλκαίος για τη μητέρα του: "Τη γνώρισα στα 16, απλά ήθελα να τη γνωρίσω, δεν ένιωθα κάτι"
Ο Γιώργος Αλκαίος για τη μητέρα του: "Τη γνώρισα στα 16, απλά ήθελα να τη γνωρίσω, δεν ένιωθα κάτι"

Καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4» την Πέμπτη βρέθηκε ο Γιώργος Αλκαίος, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και στον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων μίλησε για την μητέρα του, την οποία γνώρισε όταν ήταν 16 ετών.

Διαβάστε επίσης! Λιάγκας σε Γιώργο Αλκαίο: "Είπε ο πατέρας σου στην Καινούργιου ότι δεν θα πάει καλά το σχήμα"! Η απάντησή του

Ο Γιώργος Αλκαίος για τη μητέρα του  

«Εγώ γεννήθηκα εδώ και φύγαμε για Αμερική. Ο πατέρας μου δεν ήταν τότε τραγουδιστής, δούλευε σε λάστιχα, έκανε διάφορες δουλειές τότε. Εγώ είμαι μισός Έλληνας και μισός από τη Βενεζουέλα. Οι γονείς μου γνωρίστηκαν στην Αμερική. Επειδή ήταν και οι δυο νέοι, καταλαβαίνεται πως ο Έλληνας με τη Βενεζουέλα δεν θα τα βρουν ποτέ, χώρισαν. Ήμουν πολύ μικρός. Ο πατέρας μου με πήρε από εκεί και με έφερε στην Ελλάδα…Έζησα μια παιδική ηλικία και μια εφηβεία πολύ δύσκολη. Γιατί δεν είναι σαν τώρα ή τη δεκαετία του 2000 που ήταν οκ να είσαι παιδί χωρισμένων γονιών. Εγώ στο δημοτικό μια φορά την εβδομάδα έπαιζα ξύλο. Πήγαινα στο σχολείο με την γιαγιά και βλέπανε μια γιαγιά να φέρνει το παιδί. Δεν υπήρχα παιδιά χωρισμένων.

Όταν έφυγα από την Αμερική ήμουν 4. Γνώρισα τη μητέρα μου στα 16 μου, που ήρθε για να με γνωρίσει και να δει ποιος είμαι. Ήταν μία συγκλονιστική κατάσταση στο αεροδρόμιo γιατί δεν ξέραμε πως είμαστε. Ήμουν με μία ταμπέλα με το όνομά της. Ήμουν με έναν φίλο μου. Επειδή έχω πάρει αρκετό ψέμα στη ζωή μου, δεν μου αρέσει το ψέμα. Απλά ήθελα να τη γνωρίσω, δεν ένιωθα κάτι. Εμένα η μάνα μου ήταν η γιαγιά μου, δεν μπορούσα να νιώσω κάτι. Μπορεί λίγο να δεις π.χ. μοιάζω στα μάτια. Η βιολογική σχέση για εμένα είναι πολύ υπερτιμημένη. Κάποια στιγμή θα τα πω με ωραίο τρόπο, να έχω χρόνο. Το έχω ήδη λύσει», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Αλκαίος.

 

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR