counter

“O γιατρός μου είπε για τον άντρα μου πως το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να πεθάνει”

Καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η συγγραφέας των best seller, Λένα Μαντά.

Η γνωστή συγγραφέας μίλησε για την μεγάλη περιπέτεια υγείας που αντιμετώπισε ο σύζυγός της Γιώργος αλλά και τον τρόπο που το έζησε εκείνη.

«Όταν ακούς για μια σοβαρή πάθηση λίγο αρχίζεις και προετοιμάζεσαι… ότι μπορεί και να μην… Ξαφνικά ο γιατρός βγήκε και μου είπε ότι είναι διαχωριστικό ανεύρυσμα, μπαίνει χειρουργείο και το καλύτερο που μπορεί να γίνει είναι να πεθάνει. Και το κακό ποιό είναι; Να μείνει ανάπηρος, να πάθει εγκεφαλικό… Δεν ξέρουμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Έχουμε κάποιες παρενέργειες αλλά είναι καλά. Μετά την επέμβαση ο χειρουργος του μου είχε πει ότι τέτοιες εγχειρήσεις δεν τις θέλει κανείς στο χειρουργικό του τραπέζι του»… είπε η Λένα Μαντά

«Περάσαμε δυο εξαιρετικά δύσκολους μήνες… Η αποθεραπεία του ήταν δύσκολη κυρίως στο μυαλό που πειράχθηκε λίγο στην επέμβαση. Απο κει και μετά όμως είμαστε καλά» είπε η συγγραφέας στην Τατιάνα για τη δύσκολη περιπέτεια υγείας του συζύγου της!

Δείτε παραπάνω το σχετικό απόσπασμα

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR