counter

Λένα Μαντά: "Η κόρη μου με τσάκισε και με έστειλε στον ψυχολόγο ψυχρά. Τέτοιο κλάμα δεν έχω κάνει για κανέναν"

Λένα Μαντά: "Η κόρη μου με τσάκισε και με έστειλε στον ψυχολόγο ψυχρά. Τέτοιο κλάμα δεν έχω κάνει για κανέναν"
Λένα Μαντά: "Η κόρη μου με τσάκισε και με έστειλε στον ψυχολόγο ψυχρά. Τέτοιο κλάμα δεν έχω κάνει για κανέναν"

Καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” βρέθηκε το πρωί της Κυριακής 25 Φεβρουαρίου η Λένα Μαντά, με αφορμή το νέο της βιβλίο.

Η επιτυχημένη συγγραφέας μίλησε για τη ζωή της και τα επαγγελματικά της.

Μάλιστα, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Λένα Μαντά έκανε και μια εξομολόγηση για τη σχέση της με την κόρη της.

Δείτε επίσης! Λένα Μαντά: "Είπα σε γυναίκα που κοιτούσε τον άντρα μου 'θα σε φυτέψω'"

Όσα είπε η Λένα Μάντα

«Δεν είμαι κοινωνική. Δεν είναι εύκολο να αντέξεις έναν άνθρωπο δίπλα σου που θα σου πει την αλήθεια. Δεν θέλει να ακούει την αλήθεια ο κόσμος. Πάντα ήμουν πιο σκληρή και ιδιαίτερα όταν ήμουν νεότερη. Είχε και η μητέρα μου σκληράδα, είναι ένα στοιχείο που ίσως είναι κληρονομικό. Είμαι πιο μοναχική και αντικοινωνική. Έχω μόνο μία φίλη», είπε η Λένα Μαντά.

«Δεν είμαι καθόλου κοινωνική, στις παρουσιάσεις των βιβλίων μου περνάω πολύ δύσκολα. Η συγγραφή είναι μία μοναχική διεργασία. Πρέπει να είσαι εσύ και οι ήρωές σου. Αυτό γίνεται συνήθεια με τα χρόνια. Σαν παιδί χωρισμένων γονιών επειδή η μητέρα μου με άφηνε μόνη μου σπίτι είχα συνηθίσει γι΄αυτό και παρουσιάζω το εξής γελοίο θέαμα… Παραμιλάω. Μιλάω με την ηλεκτρική σκούπα, με τη σιδερώστρα, βρίζω τον υπολογιστή μου», πρόσθεσε.

Για την κόρη της, η Λένα Μαντά είπε: «Η κόρη μου έχει πάρει στοιχεία μου και έχει δοκιμάσει τα δοντάκια της σε μένα πρώτα. Η Μαρία μου έχει απόλυτη αίσθηση της δικαιοσύνης, δεν φυλάει τα λόγια της. Εμένα με τελείωσε. Τέτοιο κλάμα δεν έχω κάνει για κανέναν, ούτε για άντρα ούτε για κανέναν. Η κόρη μου με τσάκισε και με έστειλε στον ψυχολόγο ψυχρά. Ευτυχώς δηλαδή καλό μου έκανε. Είναι πολύ πιο σκληρή γιατί είναι και πιο νέα. Και εγώ στα νιάτα μου ήμουν, τώρα μεγαλώνεις στρογγυλεύουν οι γωνίες».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR