counter

Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη για την ταινία που έκανε με τον Γιάννη Αϊβάζη - "Δεν το λέει κανένας"

Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη για την ταινία που έκανε με τον Γιάννη Αϊβάζη - "Δεν το λέει κανένας"
Μαρία Κορινθίου: Η αποκάλυψη για την ταινία που έκανε με τον Γιάννη Αϊβάζη - "Δεν το λέει κανένας"

Η Μαρία Κορινθίου σήμερα Δευτέρα 23 Οκτωβρίου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή “Fay’s Time” και έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στη Φαίη Σκορδά.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στο θέατρο και στα 53 βραβεία που έχει κερδίσει με τον σύζυγό της Γιάννη Αϊβάζη.

Δείτε επίσης! Μαρία Κορινθίου: Νέο μέλος στην οικογένειά της! "Μια έκπληξη με περίμενε σήμερα..."

Όσα είπε η Μαρία Κορινθίου

«Δεν θέλω να κάνω άλλο την παράσταση στην Ελλάδα. Το “Jordan” θα παιχτεί τώρα στο Λονδίνο. Κουράστηκα. Είναι μια πολύ κουραστική και επίπονη παράσταση. Όταν ξεκίνησα αυτό το έργο ήταν και η εποχή Covid, δεν ήμουν και πολύ στα καλά μου ψυχολογικά που σημαίνει ότι ενώθηκα πολύ με την ηρωίδα του έργου. Την τελευταία φορά που υποδύθηκα τον ρόλο, με ζόρισε πολύ. Έμπαινα στο καμαρίνι και δεν το είχα πάθει ξανά αυτό.

“Κλωτσούσε” η Μαρία με τη Σίρλει. Ήμουν σε μια άλλη συναισθηματική και ψυχολογική κατάσταση, “κλωτσούσε” πολύ. Στο τέλος της παράστασης καθόμουν στο καμαρίνι και μου έφερναν πορτοκαλάδες να μη λιποθυμήσω. Έπεφτε η πίεση μου», είπε η Μαρία Κορινθίου.

Όσον αφορά τις διακρίσεις της ταινίας της με τον Γιάννη Αϊβάζη, αποκάλυψε: «Η ταινία μας έχει κερδίσει 53 βραβεία. Είναι πολλά! Θα τα πω τώρα! Έχουμε κερδίσει 53 βραβεία για την ταινία που κάναμε μαζί ως εταιρεία παραγωγής. Ο Γιάννης ως σκηνοθέτης και εγώ ως παραγωγός. Σε διάφορα φεστιβάλ κινηματογράφου στο εξωτερικό, Νέα Υόρκη, Τόκιο… Δεν το λέει και κανένας».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR