counter

Ο φωτογραφικός φακός βρήκε ψεγάδι... στο αλαβάστρινο κορμί της!

Ο φωτογραφικός φακός βρήκε ψεγάδι... στο αλαβάστρινο κορμί της!
Ο φωτογραφικός φακός βρήκε ψεγάδι... στο αλαβάστρινο κορμί της!

Από την Νάνσυ Μητροπούλου

Το κορμί της μαγνητίζει και οι προκλητικές της εμφανίσεις σκανδαλίζουν. Η Victoria Silvstedt, πρώην κουνελάκι του Playboy αν και σε λίγο θα μπει στην τέταρτη δεκαετία της ζωής της δείχνει να έχει διατηρήσει το ακαταμάχητο sex appeal της ενώ οι καμπύλες της παραμένουν εκρηκτικές και ζουμερές κεντρίζοντας τα βλέμματα του ανδρικού πληθυσμού. Μάλιστα πριν από λίγους μήνες η Victoria έκανε guest εμφάνιση στο ιταλικό Dancing with the Stars και η παρουσία της κατέπληξε και συζητήθηκε πολύ. Τα σωματικά κάλλη της συνδυάστηκαν με την χορευτική της δεινότητα και η εμφάνισή της εντυπωσίασε.

Ο φωτογραφικός φακός των paparazzi απαθανάτισε την Victoria Silvstedt στην παραλία του St Barts της Νότιας Γαλλίας και τα ενσταντανέ κόβουν την ανάσα. Βέβαια ένα φωτογραφικό καρέ αποκάλυψε μια μικρή χαλάρωση στην κοιλιά της που δεν μπόρεσε να μείνει ακάλυπτη: Το μπικίνι που φορούσε η Victoria Silvstedt ήταν υπέρ του δέοντος καυτό για να μπορέσει να καλύψει τυχόν ατέλειες.

Τα μακριά καλλίγραμμα πόδια της σε συνδυασμό με το λαμπερό της δέρμα που παραμένει λαμπερό και χωρίς μακιγιάζ και τα πλούσια μακριά της μαλλιά έγιναν ένας συνδυασμός  που δεν μπορούσε να μην κεντρίσει την προσοχή και των λουόμενων. Η ίδια η Victoria Silvstedt έχει δηλώσει σε συνέντευξή της ότι προσέχει πολύ την διατροφή της και γυμνάζεται σε καθημερινή βάση. Διατηρεί την φόρμα της κολυμπώντας χειμώνα και καλοκαίρι και κάνοντας θαλάσσια σπορ ενώ κατά την διάρκεια της εβδομάδας κάνει αεροβική γυμναστική και pilates και ποδήλατο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR