counter

Ο Φώτης Σπύρος αποκαλύπτει για πρώτη φορά αν παντρεύτηκε με τον σύντροφό του

Ο Φώτης Σπύρος αποκαλύπτει για πρώτη φορά αν παντρεύτηκε με τον σύντροφό του
Ο Φώτης Σπύρος αποκαλύπτει για πρώτη φορά αν παντρεύτηκε με τον σύντροφό του

Πριν από τρία περίπου χρόνια, ο ηθοποιός Φώτης Σπύρος είχε μιλήσει ανοιχτά για την προσωπική του ζωή, αποκαλύπτοντας παράλληλα πως σκοπεύει να παντρευτεί στη Νέα Υόρκη των 21χρονο τότε σύντροφό του.

Ο ηθοποιός είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στη Νόνη Δούνια και την εκπομπή Γυναίκες: «Γιατί να μην μπορώ να παντρευτώ στην Ελλάδα; Γιατί να πρέπει να φύγω; Θα έπρεπε να μπορούμε να το κάνουμε. Θέλει πολύ θάρρος αυτό, δεν είναι εύκολο, κι εγώ βρήκα τον άνθρωπο της ζωής μου. Το μήνυμα δεν είναι το να είμαστε γκέι, όχι, δεν το συζητάω αυτό. Εγώ λέω ότι μου συνέβη αυτό από μικρός και τώρα το μοιράζομαι μαζί σας. Αποφάσισα να το μοιραστώ και αποφάσισα τώρα να παντρευτώ.

Είμαι οκτώ φορές περισσότερο άντρας από αυτούς που θα πουν μια βλακεία για μένα. Δεν με έχει πει ποτέ κανείς στη ζωή μου με αυτή τη λέξη γιατί απλούστατα θα έτρωγε ξύλο, εγώ δέρνω. Πρέπει να μιλάμε και γι' αυτά και ουσιαστικά πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Με το θάρρος μου, δίνω ένα βήμα να υπάρξουν κι άλλοι σαν κι εμένα. Δεν είναι εύκολο το να είσαι γκέι. Είναι επώδυνο και πραγματικά το πληρώνουμε. Εγώ βγήκα και είπα ότι παντρεύομαι. Δεν κατάλαβα; Θα ντραπώ; Δεν ντρέπομαι κανέναν, δεν έχω προσβάλλει κανέναν. Βρήκα τον άνθρωπό μου και θα παντρευτώ».

Σήμερα, ο Φώτης Σπύρος φαίνεται μετανιωμένος για κάποιες από τις παλιότερες δηλώσεις του και μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν και τη Ρενέ Σαραντινού αποκάλυψε πως τελικά δεν παντρεύτηκε ποτέ.

Προσπαθείς να ξεχάσεις τον συγκεκριμένο άνθρωπο που ήσουν τότε μαζί ή το ότι γνωστοποίησες στο ευρύ κοινό την ομοφυλοφιλία σου;

Δεν ήθελα να μιλήσω για μένα με αυτόν τον τρόπο. Δεν έπρεπε να μιλήσω για τα προσωπικά μου. Είμαι περήφανος για αυτό που είμαι, αλλά παρασύρθηκα, δε με σεβάστηκα, με αποτέλεσμα να μη με σεβαστούν και οι άλλοι. Εγώ φταίω για τον τρόπο που έγινε και αναλαμβάνω την ευθύνη μου, κυρίως απέναντι στον εαυτό μου.

Τελικά παντρεύτηκες τον σύντροφο σου;

Όχι, ποτέ.

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR