counter

Ο έλληνας... Dustin Hoffman δηλώνει: "Δεν φταίνε οι τριακόσιοι για αυτό που ζούμε σήμερα"

Ο έλληνας... Dustin Hoffman δηλώνει: "Δεν φταίνε οι τριακόσιοι για αυτό που ζούμε σήμερα"
Ο έλληνας... Dustin Hoffman δηλώνει: "Δεν φταίνε οι τριακόσιοι για αυτό που ζούμε σήμερα"

Χρήστος Χατζηπαναγιώτης


"Δεν φταίνε οι τρακόσιοι ή έστω εξακόσιοι άνθρωποι για αυτό που ζούμε εμείς σήμερα", δηλώνει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε συνέντευξή του κάνοντας έναν μίνι απολογισμό για το ποιος φταίει για την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η χώρα. Ο γνωστός ηθοποιός διαφώνησε με τη δημοσιογράφο της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα", Μαρία Λεμονια, που τοποθετήθηκε αναφέροντας "το show off, τον νεοπλουτισμό, τα ακριβά τζιπ και τα πολιτικά σχόλια" με τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη να απαντά... "Πες ό, τι θες, χωρίς να ρίχνεις ευθύνες στους πολιτικούς ” και εξήγησε…

"Ε, όχι, όλοι έχουμε βάλει το χεράκι μας. Δεν θα πω “μαζί τα φάγαμε”, όπως υποστήριξε ο Πάγκαλος, για να μη λιθοβολώ, μιας και στην πατρίδα μας αν εκφράσεις κάτι αντίθετο από το λαϊκό αίσθημα μπαίνεις στο περιθώριο – σημείο των καιρών και αυτό. Θα υποστηρίξω όμως ότι όλοι έχουμε μερικό στην ευθύνη. Το ποιος έκλεβε, ποιος διέφθειρε και ποιος οδηγούσε τα πράγματα στον γκρεμό αποτελούσε κοινό μυστικό. Εκείνο που πραγματικά είναι άξιο απορίας είναι πώς έπειτα από τη σπουδαία –σε επίπεδο δημιουργίας- εικοσαετία 1960 – 1980, φτάσαμε στο σημείο κυριαρχίας της λαμογιάς, της βλαχιάς και του κιτς. Τα έχω χάσει με αυτά που συμβαίνουν, όπως τα έχω χάσει και με την αντίδραση".

Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης θα πρωταγωνιστήσει στην παράσταση "The Rain Man", που στην κινηματογραφική της εκδοχή πρωταγωνιστής ήταν ο Dustin Hoffman, o οποίος κέρδισε Όσκαρ για τη συγκεκριμένη ερμηνεία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR