counter

Ο δύσκολος δρόμος στη ζωή της, ο αλκοολικός πατέρας & τα δέκα χρόνια ψυχανάλυσης

Ο δύσκολος δρόμος στη ζωή της, ο αλκοολικός πατέρας & τα δέκα χρόνια ψυχανάλυσης
Ο δύσκολος δρόμος στη ζωή της, ο αλκοολικός πατέρας & τα δέκα χρόνια ψυχανάλυσης

Ζήνα Κουτσελίνη

"Αν έπρεπε να ζητήσω μια συγγνώμη από έναν άνθρωπο, θα ήταν από τον πατέρα μου, γιατί όσο ζούσε, το αδίκησα".

Μια συνέντευξη από καρδιάς, έδωσε η Ζήνα Κουτσελίνη στο περιοδικό "ΕΓΩ" με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου της βιβλίου με τίτλο "Ο πιο δύσκολος δρόμος".

Η πρώην συνεργάτιδα του Γιώργου Παπαδάκη, της Σεμίνας Διγενή, της Άννας Δρούζα, της Ελένης Μενεγάκη και κατόπιν Δ/ντρια ψυχαγωγικού προγράμματος σε "Alpha" και  "Alter" μιλάει για τα δύσκολα παιδικά της χρόνια, για τους γονείς της που δεν είναι πια εν ζωή, τα δέκα χρόνια ψυχανάλυσης αλλά και για όλα όσα την κάνουν ευτυχισμένη.

Μιλώντας στο δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα για το βιβλίο της, η Ζήνα Κουτσελίνη αποκαλύπτει πως: "O πιο δύσκολος δρόμος ήταν τα παιδικά μου χρόνια στη Σκόπελο. Ο πατέρας μου ήταν αλκοολικός. Δεν μπορούσε να διαχειριστεί τα συναισθήματα του, τον θυμό του, την αγάπη του. Δεν άντεχε την καθημερινότητα του. Θεωρούσε ότι με το ποτό έλυνε τα προβλήματα του(…) Αν έπρεπε να ζητήσω μια συγγνώμη από έναν άνθρωπο θα ήταν από τον πατέρα μου, γιατί όσο ζούσε, τον αδίκησα».

"Η μητέρα μου με έμαθε να ζω στο φως" συνεχίζει. "Την ευχαριστώ γιατί δεν φέρθηκε εγωιστικά στη δύσκολη στιγμή, γιατί μια μάνα δεν μπορεί να βγάλει από την αγκαλιά της το παιδί της. Η μητέρα μου βρήκε το κουράγιο και τη δύναμη να μου πει:"Πρέπει να προχωρήσεις τη ζωή σου να μείνεις μόνη σου...". Έτσι σε ηλικία 14 χρονών, πήρα το καράβι έφυγα από τη Σκόπελο και πήγα στο Βόλο".

"Ο δρόμος της ψυχανάλυσης και της αυτογνωσίας ήταν ο δεύτερος δυσκολότερος δρόμος στη ζωή μου. Βρέθηκα αντιμέτωπη με τον εαυτό μου, το παρελθόν μου, το παρόν μου και τα καλά κρυμμένα μυστικά της οικογένειας…  Ένιωθα ότι δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένη. Πάντα με κυνηγούσε ένας εφιάλτης. Όλο αυτό μου πήρε σχεδόν δέκα χρόνια…".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR