counter

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το block στη Μπέττυ Μαγγίρα: "Μιλήσαμε, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε..."

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το block στη Μπέττυ Μαγγίρα: "Μιλήσαμε, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε..."
Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος για το block στη Μπέττυ Μαγγίρα: "Μιλήσαμε, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε..."

O Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε την Πέμπτη (15/02) στο επίκεντρο των συζητήσεων, όταν η Μπέττυ Μαγγίρα αποκάλυψε μέσω ανάρτησής της στο Instagram πως την έκανε block.

Ο ίδιος το πρωί της Παρασκευής (16/02) θέλησε να τοποθετηθεί μέσα από την ραδιοφωνική εκπομπή του στο My Radio, τόσο για το block στη Μπέττυ Μαγγίρα, όσο και τα όσα έχουν ειπωθεί για την προσωπική του ζωή και τη νέα του σύντροφο.

Διαβάστε επίσης: Δημήτρης Mακαλιάς: Πήγε καλεσμένος στην "Ελένη" και ρώτησε τον Oυγγαρέζο αν έκανε block την Mαγγίρα

"Θα πω το εξής. Έχω ξαναπεί ότι το Instagram είναι δικό μου, του βάζω φωτιά και το καίω. Θα σας πω ότι αυτή τη στιγμή έχω μπλοκάρει συνολικά πέντε άτομα και από αυτά τα τρία είναι γνωστά. Όχι σίγαση, block. Δεν θα μπορούσα να έχω αποφύγει όλο αυτό και να έχω κάνει σίγαση την Μπέττυ; Κάτι έχω συνειδητοποιήσει και είπα τέλος. Μιλήσαμε βέβαια, μου έστειλε μήνυμα και μου είπε “εγώ σε αγαπώ” και της απάντησα “τιμή μου που με αγαπάς, αλλά πρώτα έπρεπε να με ρωτήσεις και μετά να βάλεις story”. 

Με έβαλε σε μια διαδικασία να περιμένουν τώρα τα συνεργία απ’ έξω και να έχω 100 κλήσεις στο κινητό μου. Υπάρχει ένας καβγάς και με έχουν βάλει στη μέση. Το τι έχω εγώ με την Μπέττυ είναι τελείως άσχετο από τον καβγά. Το σκληρό gossip για την εκπομπή της δεν ήταν δική μου φράση. Το μόνο που είπα είναι ότι είναι πιο αιχμηρή φέτος", είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο ίδιος πρόσθεσε: "Δεν θα ξαναμιλήσω στην εκπομπή της Τσολάκη και πρέπει να κάνω και ένα block, όχι στην Τσολάκη αλλά σε κάποιον από το πάνελ. Αυτή την εβδομάδα έχω ακούσει πολλές μ@@@ς. Βγάζουν ότι έχω κοπέλα, θα μου πεις “σε πειράζει;” Αν έχω κοπέλα, δεν θα πείραζε την κοπέλα; Συνεργεία κάτω από το σπίτι, συνεργεία στη δουλειά επειδή της κάπνισε της Φαίης και μετά του Γεωργιάδη. Δεν έχω πάρει ανάσα αυτή την εβδομάδα". 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR