counter

Ο Βασίλης Θωμόπουλος για τον Φιλιππίδη: "Δεν έχω καλές σχέσεις, δεν μιλάμε"

Ο Βασίλης Θωμόπουλος για τον Φιλιππίδη: "Δεν έχω καλές σχέσεις, δεν μιλάμε"
Ο Βασίλης Θωμόπουλος για τον Φιλιππίδη: "Δεν έχω καλές σχέσεις, δεν μιλάμε"

Με αφορμή την επιστροφή του «50-50» στην τηλεόραση ο σκηνοθέτης της σειράς, Βασίλης Θωμόπουλος μίλησε στην πρεμιέρα της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes» την Δευτέρα 10/7.

Μέσα σε όλα ο Βασίλης Θωμόπουλος αποκάλυψε πως δεν έχει καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη και αυτό δεν έχει να κάνει με τη δουλειά αυτή.

Όσα είπε ο Βασίλης Θωμόπουλος για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Δεν επικεντρώνω τη σειρά αυτή στον Πέτρο Φιλιππίδη. Σαφώς ήταν από τα πιο σημαντικά πρόσωπα της σειράς, αλλά υπήρχαν και άλλοι ηθοποιοί, οι οποίοι είχαν το δικαίωμα και τη χαρά να δουν μια εμβληματική σειρά να ξαναπαίζεται. Νομίζω ότι αυτή η απαγόρευση πάγωνε μια σπουδαία σειρά που πήγε καλά και ο κόσμος αγάπησε πάρα πολύ», είπε αρχικά ο Βασίλης Θωμόπουλος.

Στη συνέχεια ο σκηνοθέτης πρόσθεσε: «Μπορεί να έχεις μια ζωή καταραμένη και να είσαι πολύ δημιουργικός ή τα έργα σου να είναι πολύ σημαντικά. Κάποιος μπορεί να είναι εξαιρετικός σε αυτό που κάνει και η ζωή του να είναι καταραμένη. Βέβαια, εδώ μιλάμε για ποινική κατάσταση, μιλάμε για πιο προχωρημένα πράγματα».

Δείτε επίσης - Πέτρος Φιλιππίδης: Το ποσό που δόθηκε σε πλειστηριασμό για το σπίτι του στο Σοφικό Κορινθίας

Τέλος, σχετικά με τις επαφές που έχει με τον Πέτρο Φιλιππίδη ο ίδιος αποκάλυψε: «Δεν έχω καλές σχέσεις με τον Πέτρο Φιλιππίδη, δεν μιλάμε έτσι κι αλλιώς αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με τη δουλειά αυτή. Δηλαδή δεν μπορώ να πω πόσο χαρούμενος είμαι που δουλέψαμε μαζί και πόσο σπουδαίος ήταν σε αυτή τη δουλειά. Ήταν η πιο σημαντική του στιγμή στην τηλεόραση. Αλλά δεν είμαστε φίλοι».

Δείτε περισσότερα στο ακόλουθο βίντεο:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR