counter

Ο Βαγγέλης Περρής για την απουσία του Μικρούτσικου από την "Super Κατερίνα": "Την Παρασκευή μιλήσαμε ήταν…"

Η Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής της ανακοίνωσε πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος απουσιάζει από το «Super Κατερίνα».

Δείτε επίσης - Καινούργιου - Μικρούτσικος σε απίστευτο καβγά on air: "Παίζεις με τη φωτιά, εγώ το πολύ πολύ να χάσω τη δουλειά μου"

«Καλημέρα και καλή εβδομάδα αγαπημένοι μου τηλεθεατές! Να πω ότι ο Ανδρέας μας είναι λίγοι αδιάθετος σήμερα, είναι καλά όμως κι από αύριο θα είναι μαζί μας», είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Να αναφέρουμε ότι την Παρασκευή που μας πέρασε η παρουσιάστρια και ο Ανδρέας Μικρούτσικος είχαν έναν πολύ έντονο καβγά on air.

Ο Βαγγέλης Περρής μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε στην απουσία του Ανδρέα Μικρούστικου από την εκπομπή του Alpha λέγοντας χαρακτηριστικά: «Είναι φίλος μου και χαίρομαι πάρα πολύ, τον ξέρω πάρα πολύ καιρό, νομίζω ότι σήμερα δεν έχω άλλο στοιχείο πέρα από αυτό που είπε η Κατερίνα Καινούργιου ότι είναι μία αδιαθεσία που τον κρατάει μακριά…αλλά επειδή συνδέεται με το γεγονός της Παρασκευής…Την Παρασκευή μιλήσαμε για άσχετα θέματα, ήταν χαριτωμένος, δεν είχαν σχέση με ασθένεια (σ.σ αυτά που είπαμε), τώρα τι συνέβη το Σαββατοκύριακο δεν ξέρω».

Δείτε στο παραπάνω βίντεο όσα είπε ο Βαγγέλης Περρής για τον Ανδρέα Μικρούστικο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR