counter

Ο Απόστολος Ρουβάς έγινε για πρώτη φορά πατέρας: Γέννησε η σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου

Ο Απόστολος Ρουβάς έγινε για πρώτη φορά πατέρας: Γέννησε η σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου
Ο Απόστολος Ρουβάς έγινε για πρώτη φορά πατέρας: Γέννησε η σύντροφός του, Φανή Γιαβρίδου

Στιγμές ευτυχίας για τον Απόστολο Ρουβά και τη σύντροφό του, Φανή Γιαβρίδου, οι οποίοι έγιναν για πρώτη φορά γονείς.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε μέσα από την εκπομπή της το μεσημέρι της Πέμπτης η Φαίη Σκορδά.

Όπως είπε η παρουσιάστρια, η Φανή Γιαβρίδου γέννησε την Τρίτη (26/09) με καισαρική τομή ένα υγιέστατο αγοράκι βάρους 3.370 γρ.

Ο Απόστολος Ρουβάς μιλώντας για την εγκυμοσύνη της συντρόφου του, την πατρότητα και το ενδεχόμενο γάμου, είχε δηλώσει λίγους μήνες πριν: «Νιώθω φανταστικά που θα γίνω πατέρας. Αμέσως μόλις μάθαμε για την εγκυμοσύνη, πήγαμε σε γιατρό για να είμαστε σίγουροι ότι είναι όλα καλά. Δεν ξέρω πως θα είμαι ως πατέρας. Ήταν επιθυμία μου να γίνω πατέρας κάποια στιγμή. Δεν σκεφτόμαστε ακόμα τον γάμο με τη σύντροφό μου».

Σε άλλη του συνέντευξη ο Απόστολος Ρουβάς είχε πει: «Ανυπομονώ για αυτή τη στιγμή! Μια μέρα ψωνίζαμε και η Φανή μπήκε σε ένα φαρμακείο για να πάρει ένα τεστ. Γιατί είχε τις αμφιβολίες της. Ένα βράδυ καθόμασταν στον καναπέ και μου είπε ότι υπάρχει πιθανότητα να είναι έγκυος. Ξετρελάθηκα! Είχα ατελείωτο άγχος μέχρι να βεβαιωθούμε ότι είναι όλα καλά. Αλλού πατούσα αλλού βρισκόμουν. Έχω ζήσει αρκετά με τα ανίψια μου. Μπορώ να πω ότι τότε ήταν που άρχισα έντονα να θέλω να ζήσω μια τέτοια κατάσταση. Μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα. Ήθελα πολύ να το ζήσω. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη χάρηκαν πάρα πολύ, το περίμεναν». 

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR