counter

O Αντίνοος Αλμπάνης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 λίγο πριν την πρεμιέρα του “Ήλιου”

O Αντίνοος Αλμπάνης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 λίγο πριν την πρεμιέρα του “Ήλιου”
O Αντίνοος Αλμπάνης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 λίγο πριν την πρεμιέρα του “Ήλιου”

Στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τη Ρίτζα Μπιζόγλη μίλησε ο Αντίνοος Αλμπάνης με αφορμή τη συμμετοχή του στη νέα καθημερινή σειρά, «Ήλιος» που κάνει πρεμιέρα σε λίγο ώρα.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης ή αλλιώς Φίλιππος Βενεκίδης όπως ονομάζεται ο χαρακτήρας που θα υποδυθεί μίλησε για την πλοκή της σειράς εκφράζοντας τη χαρά του για αυτό το νέο επαγγελματικό του βήμα.

«Πρόκειται για μια πολύ μεγάλη παραγωγή, μια πολύ ωραία ιστορία, ένα γαλλικό format σε διασκευή της Μαρίας Γεωργιάδου. Είναι η ιστορία ενός κοριτσιού το οποίο μετά από 18 χρόνια επιστρέφει ξανά στην πόλη του, στη γενέτειρά του. Εκεί θα έρθει αντιμέτωπη με τη οικογένειά της, τα λάθη του παρελθόντος, την οδύνη από της αυτοκτονίας της αδερφής της. Η Λύδα έφυγε κρυφά γεμάτη τύψεις, ενοχές, χωρίς κανείς να γνωρίζει που βρίσκεται. Και τώρα έχει έρθει να συμφιλιωθεί με τον αδερφό της, να κλείσει έναν κύκλο που κράτησε σχεδόν 18 χρόνια. Ερχόμενη, ο πρώτος άνθρωπος που θέλει να δει είναι ο παλιός της κολλητός. Όλα ανατρέπονται όταν τον βρίσκει νεκρό. Η ίδια κατηγορείται για το φόνο του. Το έγκλημα αυτό πυροδοτεί μια αλυσίδα γεγονότων που αναστατώνουν τη ζωή της και βγάζουν στο φως τα κρυμμένα μυστικά της πόλης. Η Λήδα προσπαθεί να αποδείξει την αθωότητά της, να επαναπροσδιορίσει τις σχέσεις και τα αισθήματά της, να ζήσει τον έρωτα που στερήθηκε. Διχάζεται, όμως, ανάμεσα στο άσβεστο πάθος της για τον Φίλιππο, ο οποίος είναι πλέον παντρεμένος με την Αλίκη (Ντόρα Μακρυγιάννη) και στον νέο έρωτα που απρόσμενα γεννιέται με τον Δημήτρη (Γιώργος Καραμίχος), τον Αστυνόμο που έχει αναλάβει την υπόθεσή της. Ο Δημήτρης, θέλοντας να φτάσει στην αλήθεια, περνά απ’ το μικροσκόπιο τις ζωές όλων, αποκαλύπτοντας μυστικά, παράνομες σχέσεις και απάτες του «τότε» και του «τώρα» ανέφερε για την πλοκή της σειράς ο Αντίνοος Αλπμάνης.

«Νομίζω ότι είναι όλα τα στοιχεία δοσμένα σωστά» πρόσθεσε ο ηθοποιός υποστηρίζοντας πως όλοι θα μπορέσουν να βρουν ένα στοιχείο ταύτισης και συνέχισε αναφέροντας, «Είμαι διπλά χαρούμενος, που εργάζομαι σε ένα κανάλι που έχει αντισταθεί στο σκληρό ριάλιτι και έχει γυρίσει την πλάτη του σε αυτώ το φαινόμενο των τελευταίων καιρών και επενδύει στη μυθοπλασία».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR