counter

Ο Αλέξης Κούγιας εξηγεί τι οδήγησε την Βίκυ Σταμάτη στην απόπειρα αυτοκτονίας

Ο Αλέξης Κούγιας εξηγεί τι οδήγησε την Βίκυ Σταμάτη στην απόπειρα αυτοκτονίας
Ο Αλέξης Κούγιας εξηγεί τι οδήγησε την Βίκυ Σταμάτη στην απόπειρα αυτοκτονίας

Αλέξης Κούγιας

Ο Αλέξης Κούγιας που έχει αναλάβει την υπεράσπιση της Βίκυς Σταμάτη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People που κυκλοφορεί, εξηγεί του λόγους που οδήγησαν τη Βίκυ Σταμάτη να κάνει απόπειρα αυτοκτονίας.

Ο Αλέξης Κούγιας δηλώνει ότι τους τελευταίους δύο μήνες η Βίκυ Σταμάτη νοσηλευόταν στο Δαφνί με βαριά κατάθλιψη και αυτοκτονικό σύνδρομο. Όπως μας εξηγεί αιτία είναι η υπερβολική αδυναμία που έχει στον 5χρονο γιο της και το γεγονός ότι δεν τον έβλεπε.

Όταν η Βίκυ Σταμάτη αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει μέσω της λήψης τοξικών χαπιών, ο Αλέξης Κούγιας την επισκέφθηκε στο Θριάσιο όπου νοσηλευόταν. “Ήταν κατάχλωμη και έκλαιγε. Επαναλάμβανε συνέχεια ότι δεν την αφήνουν να δει το παιδί της” επισημαίνει ο Αλέξης Κούγιας. Ο Αλέξης Κούγιας εικάζει ότι η ψυχική υγεία της Βίκυς Σταμάτη έχει οδηγηθεί σε αδιέξοδο  γιατί δεν μπορεί να βρει λύση στο πρόβλημα του πώς θα μεγαλώσει το παιδί της και τι θα του πουν όταν καταλάβει ότι οι γονείς του είναι στην φυλακή.

Όταν ο 5χρονος γιός τους επισκέπτεται τον Άκη Τσοχατζόπουλο και τη Βίκυ Σταμάτη στο αντρικό τμήμα των φυλακών Κορυδαλλού, η συνάντηση τους γίνεται σε ένα ειδικά διαμορφωμένο προαύλιο σαν κήπο, ώστε ο γιός τους να μην καταλάβει ότι έχει πάει σε φυλακή.

Ο Αλέξης Κούγιας ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν η επικείμενη μεταφορά της Βίκυς Σταμάτη στις φυλακές της Θήβας αυτό που την έσπρωξε στην αυτοκτονία αλλά το γεγονός ότι στη Θήβα δεν θα έβλεπε το παιδί της. Η ψυχολογική αστάθεια της Βίκυς Σταμάτη εγείρει αυτόματα το ερώτημα αν σε περίπτωση αποφυλάκισης της είναι σε θέση να αναλάβει την κηδεμονία του γιού της. Ο Αλέξης Κούγιας αναφορικά με αυτό το ζήτημα απαντά: “ Το παιδί αυτή τη στιγμή ζει στο χωριό Ζέλι μαζί με τους γονείς της Βίκυς Σταμάτη. Σε περίπτωση αποφυλάκισης θα αναχωρήσει και αυτή κατευθείαν για το χωριό καθώς στην Αθήνα δεν έχει ούτε πόρους ούτε σπίτι. Μόνο και μόνο που θα βρίσκεται κοντά στο παιδί της θεωρώ ότι είναι αρκετό για να ανακτήσει η πελάτισσα την ψυχική της ηρεμία.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR