counter

Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτό είναι το μοναδικό άτομο που ακολουθεί στο Facebook

Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτό είναι το μοναδικό άτομο που ακολουθεί στο Facebook
Ντέμης Νικολαΐδης: Αυτό είναι το μοναδικό άτομο που ακολουθεί στο Facebook

Το όνομα του Ντέμη Νικολαΐδη επανήλθε πριν από λίγες ώρες στην επικαιρότητα, καθώς, όπως έγινε γνωστό μέσα από το «Πρωινό», ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής είναι πάλι μόνος, αφού χώρισε από τη Φανή Σπυριδάκη.

«Την τελευταία φορά που τους είδαμε μαζί ήταν στις 17 Σεπτεμβρίου, όταν έκανε ο Ντέμης Νικολαΐδης τα γενέθλιά του στον χώρο που διατηρεί η Φανή Σπυριδάκη. Εδώ και δεκαπέντε μέρες, όμως, το ζευγάρι χώρισε και οι δυο τους δεν είναι πια μαζί. Χώρισαν σε φιλικό επίπεδο, διατηρούν τηλεφωνική επικοινωνία, αλλά μέχρι εκεί» είπε χαρακτηριστικά στο «Πρωινό» ο Γρηγόρης Μπάκας.

Διαβάστε επίσης: Nτέμης Nικολαΐδης: Χώρισε από την σύντροφό του, Φανή Σπυριδάκη

Όσον αφορά τώρα τα social media, ο Ντέμης Νικολαΐδης διατηρεί σελίδα με το όνομά του στο Facebook, στην οποία μοιράζεται περιεχόμενο που αφορά την εκπομπή που συμμετέχει στη Nova, αλλά και αθλητικές στιγμές.

Η σελίδα του Ντέμη Νικολαΐδη στο Facebook μετρά πάνω από 46 χιλιάδες followers, ωστόσο ο ίδιος ακολουθεί μονάχα ένα άτομο. Ο λόγος για την πρώην σύζυγό του, Δέσποινα Βανδή.

Θυμίζουμε πως το πρώην ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούλιο του 2021, με την επίσημη ανακοίνωση να αναφέρει: «Ύστερα από 18 χρόνια, πήραμε την απόφαση να προχωρήσουμε στη λύση του γάμου μας. Απόλυτη προτεραιότητά μας είναι η φροντίδα και η προστασία των παιδιών μας και παρακαλούμε για το σεβασμό της απόφασής μας και της προτεραιότητάς μας».

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR