counter

Νόρα Βαλσάμη: Σώθηκε το σπίτι της από τον πλειστηριασμό - Η δήλωση της ηθοποιού

Νόρα Βαλσάμη: Σώθηκε το σπίτι της από τον πλειστηριασμό - Η δήλωση της ηθοποιού
Νόρα Βαλσάμη: Σώθηκε το σπίτι της από τον πλειστηριασμό - Η δήλωση της ηθοποιού

Στην εκπομπή “Το Πρωινό” σήμερα Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου έγινε γνωστό πως μετά από παρέμβαση πολύ γνωστής εταιρίας παραγωγής, ο πλειστηριασμός που θα γινόταν στο σπίτι της Νόρας Βαλσάμη δεν πραγματοποιήθηκε.

Μάλιστα, η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και στον δημοσιογράφο Θάνο Βάγιο.

Δείτε επίσης! Νόρα Βαλσάμη: "Έσπασε" τη σιωπή της για τον θάνατο του συζύγου της και αποκάλυψε το πρόβλημα της υγείας της

Όσα είπε η Νόρα Βαλσάμη

«Εντάξει, τακτοποιήθηκε. Το σώσαμε το σπίτι, δόξα τω Θεό! Είναι μια μεγάλη εταιρεία κινηματογραφική, μου το έσωσε, μου το πήρε το σπίτι, δόξα τω Θεώ. Με παρακάλεσαν να μην το πω πουθενά! Ήμασταν παρέα και το είπαμε, και αμέσως σε δύο μέρες μου το έκαναν. Το σπίτι είναι δικό μου, τελείωσε! Απλά θέλει φτιάξιμο μέσα, να δω τι θα κάνω γιατί θέλει δουλειά μέσα στο σπίτι, που θα βρω ανθρώπους.

Δεν το περίμενα ότι θα επικοινωνήσουν μαζί μου, είναι κάτι από το Θεό. Λες και μου έδωσε ο Θεός, μου πήρε τον Ερρίκο για να με βοηθήσουν, δεν ξέρω πως να το εξηγήσω.

Σκατά τα βγάζω πέρα! Δεν έχω λεφτά. 500 ευρώ σύνταξη παίρνω, η οποία δεν είναι τίποτα. Τίποτα δεν φτάνει, ούτε να πάρω νερά και καφέδες. Ντροπή τους! Ντροπή, ντροπή, όλοι μου το λένε», είπε χαρακτηριστικά η Νόρα Βαλσάμη.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR