counter

Νόρα Βαλσάμη: "Έσπασε" τη σιωπή της για τον θάνατο του συζύγου της και αποκάλυψε το πρόβλημα της υγείας της

Νόρα Βαλσάμη: "Έσπασε" τη σιωπή της για τον θάνατο του συζύγου της και αποκάλυψε το πρόβλημα της υγείας της
Νόρα Βαλσάμη: "Έσπασε" τη σιωπή της για τον θάνατο του συζύγου της και αποκάλυψε το πρόβλημα της υγείας της

Εδώ και πολλά χρόνια η Νόρα Βαλσάμη  έχει επιλέξει να απέχει από τα καλλιτεχνικά δρώμενα και τις κοσμικές εμφανίσεις.

Σε μια σπάνια συνέντευξή της, η ηθοποιός μίλησε στο «Secret» και τη δημοσιογράφο Σάσα Σταμάτη, όπου αναφέρθηκε για πρώτη φορά  την απώλεια του συζύγου της, Ερρίκου Ανδρέου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών, τον περασμένο Ιανουάριο.

«Tον αγαπούσα πάρα πολύ. Δεν υπάρχει για μένα απώλεια. Ήταν ένας γλύκας, ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος» ανέφερε η Νόρα Βαλσάμη, ενώ δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της, καθώς δεν άντεξε ούτε να τον συνοδεύσει στην τελευταία του κατοικία.

Όσον αφορά την υγεία της, η ίδια περνάει μια περιπέτεια, την οποία θέλησε να μοιραστεί. «Περνάω ήσυχα. Έπεσα κάτω πριν από λίγες ημέρες και χτύπησα τη μέση μου. Είμαι ξαπλωμένη. Δεν μπορώ να μιλήσω» είπε η Νόρα Βαλσάμη.

Διαβάστε επίσης: Eρρίκος Aνδρέου: Θλίψη στην κηδεία του - Απούσα η σύζυγός του, Nόρα Bαλσάμη

Η τηλεόραση για εκείνη είναι κάτι που ανήκει στο παρελθόν, αφού δηλώνει ότι δεν την απασχολεί καθόλου. «Δεν βλέπω τηλεόραση. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου. Φτιάχνω κρέμες».

Η Νόρα Βαλσάμη και ο Ερρίκος Ανδρέου γνωρίστηκαν το 1966 σε ταινία της Φίνος Φιλμ. Εκείνη ήταν 20 και ανερχόμενη ηθοποιός και εκείνος 30 ετών και υποσχόμενος σκηνοθέτης.

Από τότε δεν χωρίστηκαν ποτέ. «Γνωριστήκαμε από τον Φίνο, όταν σκηνοθέτησε με άλλο όνομα τα “Δυο πόδια σ’ ένα παπούτσι”. Δεν του άρεσε το σενάριο και τότε έκανε το “Εκείνος κι εκείνη” με την Καρέζη. Αυτός κι αν ήτανε κουλτουριάρης! Διεύρυνε τις γνώσεις μου για τον κινηματογράφο. Σαν να μορφώθηκα από τον Ερρίκο», είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η Νόρα Βαλσάμη.

Στις 18 Ιουνίου 1973 παντρεύτηκαν και δημιούργησαν μια πολύ όμορφη οικογένεια. Έζησαν κάτω από την ίδια στέγη 50 ολόκληρα χρόνια και απέκτησαν τον γιο τους, που σήμερα είναι 48 ετών. Όσο καιρό ήταν ζευγάρι και δεν ανέβαιναν τα σκαλιά της εκκλησίας, η Νόρα Βαλσάμη δεχόταν συχνά από τους δημοσιογράφους την ερώτηση γιατί καθυστερεί ο γάμος τους και αν νιώθει έτοιμη να παντρευτεί.

Τότε εκείνη απαντούσε: «Νομίζετε ότι καθυστερεί; Γιατί, απ’ όσο θυμάμαι, δεν ορίσαμε ποτέ μια ημερομηνία που να την αναβάλουμε. Νιώθω πιο έτοιμη από παλιότερα. Αλλά ποια η βιασύνη να παντρευτεί κανείς; Η πιο ωραία περίοδος είναι αυτή που ζούμε αρραβωνιασμένοι. Δεν ξέρω πώς θα αισθάνομαι σαν σύζυγος».

Την περίοδο που ήταν έγκυος, η Νόρα Βαλσάμη είχε αναφέρει για το φύλο του μωρού: «Θέλω να βγει αγόρι. Λένε ότι τα αγόρια μοιάζουν στον πατέρα τους. Θέλω, λοιπόν, να είναι αγόρι, για να μοιάσει στον Ερρίκο. Τον αναγνωρίζω όχι απλώς σαν καλύτερο από μένα, αλλά σαν τέλειο, ισορροπημένο άνθρωπο. Πιστεύω πάρα πολύ στη δύναμή του».

Πηγή φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR