counter

"Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά. Το 2013 θέλω ένα παιδί"

"Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά. Το 2013 θέλω ένα παιδί"
"Νιώθω έτοιμη να γίνω μαμά. Το 2013 θέλω ένα παιδί"

Ορθούλα Παπαδάκου

Η Ορθούλα Παπαδάκου σύστησε τα αγαπημένα της ανίψια, τα παιδιά του αδερφού της Γιώργου, στην κάμερα του FTHIS TV και παραδέχτηκε πως είναι έτοιμη να γίνει και εκείνη μαμά.

Η γνωστή επιχειρηματίας λέει: “Αυτή τη στιγμή θέλω να κάνω παιδί. Είναι κάτι που το συζητάω με τον καλό μου. Νιώθω έτοιμη και ώριμη για ένα παιδάκι. Θεωρώ πως είμαι σε καλό δρόμο και μακάρι το 2013 να με βρει με ένα παιδάκι”.

Όσο για το ενδεχόμενο να κάνει ένα παιδί εκτός γάμου, εκείνη διευκρίνισε: “Εννοείται! Για μένα ο γάμος είναι ένα χαρτί και τίποτα άλλο. Μπορεί να γίνει πολιτικός γάμος μόνο και μόνο για το όνομα, αλλά να κάνω μεγάλο γάμο, με πολύ κόσμο, δεν το κάνω”.

Επίσης, η Ορθούλα Παπαδάκου εξέφρασε την ανησυχία της για την κατάσταση στη χώρα μας, ενώ είπε πως τόσο εκείνη όσο και ο αδελφός της με την οικογένειά του σκέφτονται να μετακομίσουν στο εξωτερικό: “Eπειδή έχουμε γεννηθεί και στον Καναδά, είναι πολύ εύκολο για εμάς να πάμε και να δουλέψουμε. Έχουμε τα χαρτιά μας. Δυστυχώς, εδώ υπάρχει πολύς κόσμος που θέλει να φύγει και δεν έχει τη δυνατότητα. Σε μένα δίνω ένα περιθώριο ενός ή δύο ετών για να δω πως θα πάνε τα πράγματα, αλλά για τον αδερφό εύχομαι να φύγει πιο σύντομα. Έχει τρία παιδιά και θεωρώ πως το καλό τους είναι έξω, εκτός Ελλάδας”.

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR