counter

Νίκος Ρόκκος: "Είχε κάνει εξετάσεις πριν από ενάμιση μήνα και όλα ήταν τέλεια", αποκαλύπτει η κουμπάρα του Στέλιου Ρόκκου

Νίκος Ρόκκος: "Είχε κάνει εξετάσεις πριν από ενάμιση μήνα και όλα ήταν τέλεια", αποκαλύπτει η κουμπάρα του Στέλιου Ρόκκου
Νίκος Ρόκκος: "Είχε κάνει εξετάσεις πριν από ενάμιση μήνα και όλα ήταν τέλεια", αποκαλύπτει η κουμπάρα του Στέλιου Ρόκκου

Ο θάνατος του Νίκου Ρόκκου έχει συγκλονίσει την τοπική κοινότητα της Λήμνου.

Ο 50χρονος αδελφός του Στέλιου Ρόκκου, πνίγηκε την ώρα που είχε πάει για ψαροντούφεκο και οι αρμόδιες αρχές τον εντόπισαν στην βάρκα του χωρίς τις αισθήσεις του στην θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του χωριού Παναγιά.

Σήμερα Τρίτη 2 Ιανουαρίου, η κουμπάρα του Στέλιου Ρόκκου, Χαριστή Δημητρίου μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου "T - Live" και τη δημοσιογράφο Γιώτα Κηπουρού.

Η ίδια μάλιστα, αποκάλυψε πως πριν από ενάμιση μήνα ο Νίκος Ρόκκος είχε κάνει ιατρικές εξετάσεις.

Δείτε επίσης! Νίκος Ρόκκος: Συγκινεί η πρώην σύζυγός του - "Πονάω πολύ, σκέφτομαι το παιδί..."

Όσα είπε η κουμπάρα του Νίκου Ρόκκου

«Ο Νίκος είχε κάνει εξετάσεις πριν από ενάμιση μήνα και όλα ήταν τέλεια. Δεν ξέρω τώρα  ακριβώς τι, πήγαινε σε καρδιολόγο και έκανε τσεκ γιατί μετά τον Κώστα και μετά το έμφραγμα του Στέλιου είχε ταρακουνηθεί πάρα πολύ και το έψαχνε. Είναι τέσσερα αδέλφια. Και ο μπαμπάς τους είχε φύγει νέος. Και ο αδελφός του και ο Στέλιος πέρυσι είχε κάνει αυτό το έμφραγμα οπότε έκανε εξετάσεις και εκείνος. Αν δεν ήταν ένας μήνας, ήταν δύο. Είχα μιλήσει μαζί του και “κορόιδευε” και τα αδέλφια του, “δείτε πόσο καλά είμαι εγώ και εσείς…”. Είχε πάει σε καρδιολόγο για τσεκ, ναι.

Δεν ξέρω και κατά πόσο ήταν εξειδικευμένες οι εξετάσεις γιατί μ’ ένα καρδιογράφημα δεν μπορείς να δεις αν είσαι, εκατό τις εκατό, καλά. Γενικά όμως ήταν προσεκτικός, έκανε δηλαδή, γενικά, πέρα από την καρδιά, έκανε τσεκ απ, συνέχεια.

Ακούγονται πάρα πολλά. Τώρα, σίγουρα, δεν αισθάνθηκε καλά γιατί είχε βγάλει τη σημαδούρα και τα βαρίδια και ένας άνθρωπος που τα βγάζει, τα πετάει αυτά από πάνω του, σίγουρα δε νιώθει καλά.

Αυτό που άκουσα κιόλας είναι ότι επειδή είχε πάει με τη βάρκα του και η βάρκα δεν είχε πιάσει άγκυρα, καλά, δηλαδή όταν τη βρήκαν, ψιλοέσερνε … και κάποιοι εικάζουν ότι επειδή η βάρκα δεν ήταν σταθερή ίσως την είδε να απομακρύνεται και έτρεξε να την προλάβει και δεν άντεξε. Αλλά όλα αυτά είναι εικασίες και η ημέρα ήταν τέλεια, δηλαδή δεν ήταν το κρύο, δεν ήταν κύματα, δεν ήταν κάτι που τον ζόρισε.

Εχθές πήγα στο σπίτι της μαμάς του. Ο Στέλιος δεν είναι έτοιμος να τα διαχειριστεί ακόμα, ούτε θέλει κάποιον στο σπίτι και μέχρι χθες δεν είχε πάει ούτε στη μαμά του. Είναι η αδελφή του εκεί, εννοείται, δεν είναι μόνη της, έχουν έρθει και όλα τα παιδιά και είναι όλα μαζί εκεί», είπε η κουμπάρα του Στέλιου Ρόκκου.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Facebook @Rokkos Nikos

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR