counter

Νίκος Ψαρράς: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό!

Νίκος Ψαρράς: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό!
Νίκος Ψαρράς: Βαρύ πένθος για τον ηθοποιό!

Συνέντευξη στην εκπομπή της Δανάης Μπάρκα «Πάμε Δανάη» και στον Άρη Καβατζίκη, παραχώρησε το πρωί της Παρασκευής ο Νίκος Ψαρράς.

Ο Νίκος Ψαρράς μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως πριν από περίπου 50 ημέρες έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του.

Ρίξτε μια ματιά! Ο Νίκος Ψαρράς απαντά για τη δικαστική διαμάχη με τον Γιώργο Κιμούλη: "Εγώ κι η Δώρα Χρυσικού ήμασταν σε εκείνη την παράσταση"

Νίκος Ψαρράς – Έφυγε από τη ζωή ο πατέρας του

Ο Νίκος Ψαρράς συγκινιμένος μίλησε για την απώλεια του πατέρα του αλλά και για τη στιγμή που τον πήγε στο νοσοκομείο λίγο πριν φύγει από τη ζωή.

«Τον έχασα πριν από 50 ημέρες περίπου. Έφυγε ξαφνικά ο μπαμπάς μου. Ξέρεις εγώ δεν είμαι από αυτούς που θα αποχαιρετήσω δημοσίως, δεν υπάρχει λόγος. Ξέρεις το πένθος είναι ένα πολύ προσωπικό πράγμα και δυστυχώς το φέρεις για καιρό. Δεν είναι κάτι το οποίο συμβαίνει εκείνη την ημέρα της απώλειας. Πρώτη φορά το νιώθω όλο αυτό, είναι ο πιο κοντινός μου άνθρωπος που έχει φύγει, όλοι όσοι το έχουν περάσει καταλαβαίνουν ότι είναι ένα πράγμα που ο χρόνος δεν στο γιατρεύει νομίζω, αλλά στο επιδεινώνει. Η απώλεια είναι απώλεια και είναι πολύ δύσκολο πράγμα και πολύ προσωπικό.

Είχα χρόνο να προετοιμαστώ γιατί όταν είχε το ατύχημα είχα ανέβει στη Θεσσαλονίκη για να προμοτάρουμε το «Βραχιόλι της φωτιάς», είχα περάσει μαζί τους το Σαββατοκύριακο. Χτύπησε εγώ τον πήγα στο νοσοκομείο, χτύπησε στο κόκκαλό του, έκανε μια επέμβαση και έφυγε από ενδονοσοκομειακή νόσο», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε ο Νίκος Ψαρράς από το 4:06 λεπτό:

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR