counter

Νίκος Μπάρτζης: Το μήνυμα που έστειλε στον Τζέιμς Καφετζή μετά τον τελικό του Survivor all star

Νίκος Μπάρτζης: Το μήνυμα που έστειλε στον Τζέιμς Καφετζή μετά τον τελικό του Survivor all star
Νίκος Μπάρτζης: Το μήνυμα που έστειλε στον Τζέιμς Καφετζή μετά τον τελικό του Survivor all star

Ο Νίκος Μπάρτζης μιλώντας στο περιοδικό ΟΚ και τον Πάνο Τσουκάρα αναφέρθηκε στο Survivor All Star, αλλά και στις σχέσεις του με τον Τζέιμς Καφετζή αποκαλύπτοντας το μήνυμα που του έστειλε μετά τον μεγάλο τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Νίκος Μπάρτζης – Τι μήνυμα έστειλε στον Τζέιμς Καφετζή μετά τον τελικό του Survivor all star;

Νίκο, τώρα που το Survivor αποτελεί παρελθόν, επέστρεψες πλέον στην κανονικότητά σου;

Τη στιγμή που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός το όνομα του νικητή στο Γαλάτσι, χάρηκα που τελείωσε γιατί ήξερα πως θα επέστρεφα στην κανονική μου ζωή. Οι φίλοι μου λένε πως λίγες μέρες πριν φύγω για τον Άγιο Δομίνικο, δεν ήμουν καλά ψυχολογικά, ενώ τώρα είμαι πάλι χαρούμενος. Η αλήθεια είναι πως το Survivor πέρα από αγωνιστικό είναι παιχνίδι κυρίως ψυχολογίας. Είδα πολλές διαφορές από το 2021, όταν συμμετείχα πρώτη φορά, με το 2023. Τότε είχαμε μπει και δεν ξέραμε τι θα συναντήσουμε, σε τι συνθήκες θα ζούμε, όλα μας ήταν άγνωστα. Περιμέναμε με ανυπομονησία να έρθει η επόμενη μέρα, δεν είχαμε αίσθηση του φόβου. Φέτος όλοι μπήκαμε διαβασμένοι, τα χρήματα ήταν πολλά και η ανθρωποφαγία μεταξύ των παικτών σε άλλο επίπεδο.

Δείτε επίσης - Τζέιμς Καφετζής: Η σπόντα του κάτω από την νέα ανάρτηση του Νίκου Μπάρτζη

Φέτος είδαμε τον Τζέιμς Καφετζή, με τον οποίο συμμετείχατε το 2021 στο ριάλιτι και ήσασταν κολλητοί, να σε στηρίζει δημόσια, αν και είχατε απομακρυνθεί εδώ και καιρό. Το περίμενες;

Ακόμη δεν έχουμε προλάβει να μιλήσουμε πολύ με τον Τζέιμς. Όταν βγήκα από το παιχνίδι, του έστειλα ένα μήνυμα και τον ευχαρίστησα για την υποστήριξή του. Θα ήθελα να τα πούμε και από κοντά. Δυστυχώς, με τις φωτιές στη Ρόδο είναι δύσκολα τα πράγματα. Ο Τζέιμς βοηθάει πολύ. Μιλήσαμε και του είπα πως αν υπάρχει κάποιος τρόπος να βοηθήσω και εγώ, θα το κάνω με χαρά.

Πηγή φωτογραφίας – Instagram @jamie.kaf

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR