counter

Νίκος Μουτσινάς: Συγκινημένος μια ημέρα πριν το φινάλε της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι"

Νίκος Μουτσινάς: Συγκινημένος μια ημέρα πριν το φινάλε της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι"
Νίκος Μουτσινάς: Συγκινημένος μια ημέρα πριν το φινάλε της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι"

Αυλαία ρίχνει αύριο το «Καλό Μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς λίγο πριν το φινάλε της σημερινής εκπομπής, ήταν φανερά συγκινημένος, καθώς αναφέρθηκε στη γνωριμία και στη συνεργασία του με την αρχισυντάκτρια του Αγγελική Γιαννακοπούλου.

Δείτε επίσης – Νίκος Μουτσινάς: Το δημόσιο ευχαριστώ στον ΣΚΑΪ λίγες ημέρες πριν το φινάλε της εκπομπής "Καλό Μεσημεράκι"

Νίκος Μουτσινάς – Συγκινημένος μια ημέρα πριν το φινάλε της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι

«Την Αγγελική τη γνώρισα στην εκπομπή “Όμορφος Κόσμος το Πρωί”. Θυμάμαι ότι όταν τη γνώρισα, έφυγα και είπα: “ρε φίλε, μπορεί να υπάρχει μία τόσο όμορφη αρχισυντάκτρια; Λέω αποκλείεται”. Περάσαμε εκεί έναν χρόνο, ήταν πολύ ωραία, μετά χαθήκαμε. Έκανα εγώ πάρα πολλές αποτυχίες και κάποιες επιτυχίες, η Αγγελική έκανε μόνο επιτυχίες.

Και μετά κάποια στιγμή, όταν μου είπαν από το ΟΡΕΝ για την εκπομπή, λέω: αρχισυντάκτρια; Μου λένε: την Αγγελική Γιαννακοπούλου…Ξεκινήσαμε όλη αυτή την 5χρονη πορεία σε κάτι που δεν γνωρίζαμε καθόλου και θέλω να πω – και το εννοώ αυτό – ότι δεν παίζεται η τύπισσα, δεν υπάρχει αυτή η κοπέλα. Λυπάμαι ειλικρινά για όλους που θα σταματήσει η συνεργασία. Με την Αγγελική είναι ένα κομμάτι νιώθω σαν να χωρίζω από τη σχέση της ζωής μου.

Αγγελικούλα μου, το ξέρεις ότι σε αγαπώ πάρα πολύ και εύχομαι να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή στο παρακάτω. Σου εύχομαι την καλύτερη εξέλιξη, είσαι πολύ ικανή, είσαι εξαιρετική.  Με έχεις φροντίσει όσο κανείς στη ζωή μου και σε ευχαριστώ», είπε κλείνοντας ο Νίκος Μουτσινάς συγκινημένος.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι»:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR