counter

Νίκος Μουτσινάς για Αμβρόσιο: "Οι δημοσιογράφοι γιατί πηγαίνουν και τον ρωτάνε για τα Τέμπη";

Θύελλα αντιδράσεων έχει ξεσπάσει με τα όσα είπε ο πρώην μητροπολίτης Αμβρόσιος, ο οποίος δήλωσε ότι η τραγωδία στα Τέμπη είναι τιμωρία για το Καρναβάλι. Ο Νίκος Μουτσινάς βλέποντας το απόσπασμα με τις δηλώσεις του Αμβρόσιου, σχολίασε το θεμα, μέσα από την εκπομπή του, "Καλό Μεσημεράκι".

Διαβάστε επίσης: Δανάη Μπάρκα: Το on air ξέσπασμα κατά του Αμβρόσιου! "Θα έπρεπε να ντρέπεται"

Τι είπε ο Νίκος Μουτσινάς για τον Αμβρόσιο

"Το διαταρακτικό για μένα είναι ότι μπορεί όντως να υπάρχει κόσμος που μπορεί να το πιστεύει. Αφήστε ήσυχο τον Αμβρόσιο, δεν είναι καθησυχασμένος; Δεν τον αφήνουν να καθησυχαστεί. Όλα αυτά τα χρόνια οι δηλώσεις του ξεσηκώνουν το σύστημα. Οι δημοσιογράφοι γιατί πηγαίνουν και το ρωτάνε; Μόνος του το δημοσίευσε; Ας του πάρουμε τον κωδικό. Δεν μπορούμε να μιλάμε για έναν Θεό που αγαπάει και αυτή τη στιγμή να γίνεται μία προσπάθεια από έναν εκπρόσωπο της εκκλησίας να μας πείσει ότι ο Θεός είναι τιμωρητικός. Δεν γίνεται, είναι κόντρα.

"Ούτε με τον εκφοβισμό, κόλαση, παράδεισος, μη κάνεις αμαρτίες. Άφησε με να κάνω, άμα θέλω. Μη με τρομάζεις, λες και είμαστε μικρά παιδάκια. Με τραμπουκισμό θα πάμε στην εκκλησία; Λίγη ενσυναίσθηση. Δεν είναι η στιγμή αυτή για να βγει να πει αυτή την άποψη και δεν ξέρω πού βασίζεται. Διαταράσσετε και τις νεότερες γενιές. Τα νέα παιδιά αν ακούν αυτά δεν θα περάσουν ούτε απέξω. Αυτό θέλουμε; Ποιος Θεός τιμωρητικός; Συγκεντρωθείτε πια λίγο!" υπογράμμισ ο Νίκος Μουτσινάς.

Δείτε το βίντεο παραπάνω:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR