counter

Νίκος Κουρής: Απαντά για τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου

Νίκος Κουρής: Απαντά για τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου
Νίκος Κουρής: Απαντά για τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου

Ο Νίκος Κουρής και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη την Τετάρτη 25/10 βρέθηκαν καλεσμένοι στην «Στούντιο 4» της ΕΡΤ και παραχώρησαν μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο.

Δείτε επίσης - Νίκος Κουρής & Έλενα Τοπαλίδου: Αυτή είναι η ημερομηνία του γάμου τους!

Μάλιστα, μεταξύ άλλων ο ηθοποιός αποκάλυψε πως παντρεύεται την σύντροφό του Ελένη Τοπαλίδου μετά από 18 χρόνια σχέσης τον Δεκέμβρη που μας έρχεται.

Όσα είπε ο Νίκος Κουρής για τον γάμο του με την Έλενα Τοπαλίδου

 «Ναι θα παντρευτώ. Οργανώνουμε τον γάμο μας. Θα την καλέσω την Ελεωνόρα Ζουγανέλη, θα της ζητήσω να ερμηνεύσει το αγαπημένο μου τραγούδι. Ο γάμος θα γίνει τον Δεκέμβριο» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Κουρής.

«Ο γιος μας χαίρεται πάρα πολύ για τον γάμο μας. Το βλέπει σαν ταινία, στον κινηματογράφο. Κάποια πράγματα μου φαίνονταν πως δεν θα τα έκανα ποτέ, μπήκα στη διαδικασία να πω ότι αν τα κάνω θα είναι πολύ σπουδαίο. Έχει αποκτήσει ένα νόημα τώρα μέσα μας και στους γύρω μας που είναι πολύ ωραίο. Άμα μου έλεγε η Έλενα “τώρα άστο δεν θέλω να σε παντρευτώ”, θα της έλεγα τώρα δεν το αφήνουμε με τίποτα. Εγώ θα πάω στην εκκλησία και θα περίμενα να μην έρθει. Θα πήγαινα με τους φίλους μου, κι ας γίνω ρεζίλι» πρόσθεσε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR