counter

Νίκος Κοκλώνης: Το βιογραφικό, η οικογένεια και το J2US

Νίκος Κοκλώνης: Το βιογραφικό, η οικογένεια και το J2US
Νίκος Κοκλώνης: Το βιογραφικό, η οικογένεια και το J2US

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι Έλληνας επιχειρηματίας, παραγωγός και τηλεπαρουσιαστής και έχει γράψει την δική του ιστορία, στο J2US και όχι μόνο. Αναζητήσεις για την ηλικία, το βιογραφικό αλλά και την οικογένειά του είναι εξαιρετικά συχνές και εμείς συγκεντρώσαμε σε ένα άρθρο τα κυριότερα σημεία της ζωής του.

Νίκος Κοκλώνης: Το βιογραφικό του 

Ο Νίκος Κοκλώνης έχει γεννηθεί στις 4 Αυγούστου 1983 και η ηλικία του είναι 40 ετών. Ο ίδιος παρουσιάζει στην Ελλάδα, αρχικά στο Open TV από τον Μάρτιο του 2020 και σήμερα στον Alpha TV από τον Σεπτέμβριο του 2021, την διαγωνιστική εκπομπή Just the 2 Of Us, δημιουργία του BBC, η οποία είναι πρώτο trend στο Twitter και μάλιστα, κάνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης. 

Διαβάστε επίσης: Νίκος Κοκλώνης: Εικόνες από το σαλόνι στο σπίτι του - Άκρως εντυπωσιακό και πολυόροφο

Η εκπομπή Just The 2 Of Us είναι μια παραγωγή της εταιρείας Βarking Well Media, την οποία ο Νίκος Κοκλώνης ίδρυσε το 2018.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolaos Koklonis (@nkoklonis)

Η τηλεοπτική πορεία όμως, δεν ξεκίνησε από το show. Το 2016 με την ταξιδιωτική εκπομπή Celebrity Travel, που αρχικά μεταδιδόταν στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, σημειώνοντας μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης. Την σεζόν 2017-2018, η εκπομπή μεταφέρθηκε στον ΑΝΤ1 και τον Σεπτέμβριο του 2018, στο Open TV.
Τον Μάρτιο του 2019, ξεκίνησε να παρουσιάζει την εκπομπή It's Show Time στο ίδιο κανάλι. Το 2020, ξεκινά να παρουσιάζει στο ίδιο κανάλι το τηλεοπτικό σόου του BBC, Just the 2 Of Us, με κριτική επιτροπή την Βίκυ Σταυροπούλου, την Δέσποινα Βανδή, την Μαρία Μπακοδήμου και τον Σταμάτη Φασουλή, η οποία είναι από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nikolaos Koklonis (@nkoklonis)

Η εταιρεία του Νίκου Κοκλώνη, Barking Well Media συμμετείχε και στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές του Open TV, Ευτυχείτε και Έλα χαμογέλα!, ενώ είχε αναλάβει εξολοκλήρου την παραγωγή και για τις ακόλουθες εκπομπές του ίδιου σταθμού: Just The 2 Of Us, Style Me Up, Μy Greece, Γράμμα για σένα, Γλυκιές αλχημείες.

Τη σεζόν 2020-2021 η Barking Well ήταν παραγωγός εταιρεία και για τις εκπομπές Roomies και Celebrity Game Night, του Mega Channel. Την άνοιξη του 2021 ξεκίνησε συνεργασία με τον Alpha TV, αναλαμβάνοντας την παραγωγή της εκπομπής Η Τέλεια Απόδραση. Από τον Σεπτέμβριο του 2021 διευρύνθηκε η συνεργασία με το τελευταίο κανάλι για την παραγωγή και την επιμέλεια στην πρωινή καθημερινή ψυχαγωγική εκπομπή Super Κατερίνα. Στο ίδιο σταθμό πήρε μεταγραφή ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης ως παρουσιαστής. Μέσα από τη συχνότητα του Alpha προβλήθηκε ο 3ος κύκλος του Just The 2 Of Us, που έκανε θεαματικό φινάλε το βράδυ της Πρωτοχρονιάς του 2022 έχοντας καλεσμένο τον διεθνή έλληνα σταρ, Νίκο Αλιάγα. H Barking Well ανέλαβε την παραγωγή και για το τηλεπαιχνίδι Total Blackout, ένα διεθνές φορμάτ που επέστρεψε το 2022 τηλεοπτικά επίσης από τον Alpha TV. Η Barking Well ανέλαβε στη συνέχεια την παραγωγή του Chart Show για τον ίδιο σταθμό. Την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022 ο Νίκος Κοκλώνης με την Barking Well διεύρυναν τη συνεργασία και με το Mega Channel, αναλαμβάνοντας την παραγωγή για τις ζωντανές ψυχαγωγικές εκπομπές Χαμογέλα και Πάλι και Τι λες Τώρα, πέρα από το Celebrity Game Night.

Ο Κοκλώνης ήταν ο οικοδεσπότης της εορταστικής βραδιάς που διοργάνωσε το Fashion TV,για τα 25α «τηλεοπτικά» του γενέθλια, στην Αθήνα στις 20 Σεπτεμβρίου 2022, με θέα τον ιερό βράχο της Ακρόπολης. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς ανακοινώθηκε το λανσάρισμα της ελληνικής έκδοσης (franchise) του καναλιού.

Νίκος Κοκλώνης: οι σπουδές του 

Μόλις ολοκλήρωσε την υποχρεωτική φοίτηση στο σχολείο ο Νίκος Κοκλώνης έδωσε πανελλήνιες και πέρασε στη σχολή Εμποροπλοιάρχων αλλά λίγο αργότερα αποφάσισε να σταματήσει τις σπουδές του και να ασχοληθεί με την διοίκηση επιχειρήσεων. Έτσι, σπούδασε στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και έπειτα αποφάσισε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη και να κάνει σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κορνέλ. 

Με τον πατέρα του σε μικρή ηλικία

Νίκος Κοκλώνης: Η οικογένειά του

Ο Νίκος Κοκλώνης είναι ιδιαίτερα δεμένος με την οικογένειά του και έχει αδυναμία τόσο στον πατέρα, όσο και στα τρία αδέρφια του.

Με τους γονείς του

"Μεγάλωσα στην Πειραϊκή, αγαπώ πολύ τον Πειραιά. Είμαστε 4 αδέρφια, έχω δύο αδερφές και έναν αδερφό και εγώ είμαι ο μικρότερος. Ο μεγάλος μου αδερφός με περνάει 14 χρόνια, δεν ασχολούνται με τον χώρο. Οι γονείς μου είναι πλέον συνταξιούχοι, και το μόνο που σκέφτονται είναι τι θα μαγειρέψουν. Υπήρχαν μέρες που πάλευαν να μαζέψουν χρήματα για να πληρώσουμε το ενοίκιο, το ηλεκτρικό, οπότε όταν ήρθαν τα άσχημα και στη δική μου ζωή, επιβίωσα. Δεν μου έλειπαν τα λεφτά γιατί είχα μάθει να ζω χωρίς αυτά", έχει αναφέρει σε συνέντευξή του.

Διαβάστε επίσης: Νίκος Κοκλώνης: Δείτε την αδερφή του που ζει στη Νέα Υόρκη - Πόσο μοιάζουν;

Η μητέρα του, Έρη, σίγουρα νιώθει υπερήφανη για τον γιο της και ο Νίκος Κοκλώνης, όταν του το επιτρέπουν οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις, δεν χάνει ευκαιρία να βρίσκεται κοντά της. "Ο αδερφός μου Άγγελος είναι μάγειρας και έχω και δύο αδερφές, η μία είναι η Ελένη -έχει εστιατόριο στη Νέα Υόρκη- και η άλλη η Κωνσταντίνα η οποία ασχολείται με τα οικιακά", έχει δηλώσει σε άλλη του συνέντευξη ο Νίκος Κοκλώνης για τα αδέρφια του.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR