counter

Νίκος Καρβέλας: Βόλτα στην Κηφισιά με την πρώην του

Νίκος Καρβέλας: Βόλτα στην Κηφισιά με την πρώην του
Νίκος Καρβέλας: Βόλτα στην Κηφισιά με την πρώην του

Ο Νίκος Καρβέλας είναι ένας άντρας που αγαπά πολύ τις γυναίκες που πέρασαν από την ζωή του και μέχρι στιγμής έχει κρατήσει καλές σχέσεις με όλες. Ζωντανό παράδειγμα αυτό της Άννας Βίσση. Με την τραγουδίστρια μπορεί η ερωτική τους ζωή να είναι εδώ και πολλά χρόνια παρελθόν, αλλά παραμένουν ενωμένοι σε όλα τα υπόλοιπα.

Μαζί απέκτησαν την κόρη τους Σοφία που σήμερα είναι μανούλα και δεν είναι λίγες οι φορές που μαζεύονται όλοι σαν οικογένεια. Ο Νίκος Καρβέλας και η Άννα Βίσση διατηρούν άριστες σχέσεις ακόμη και σήμερα που εκείνος είναι παντρεμένος με την Αννίτα Πάνια και έχει αποκτήσει άλλο ένα παιδί.  Είναι κολλητοί φίλοι και λατρεύει ο ένας τον άλλο.

Πολύ καλή σχέση ο Νίκος Καρβέλας έχει διατηρήσει και με την Χριστίνα Αναγνωστοπούλου. Ο μουσικοσυνθέτης και η τραγουδίστρια συναντήθηκαν και πήγαν μαζί για ψώνια σε καταστήματα της Κηφισιάς. Οι δυο τους διατηρούν εξίσου καλές σχέσεις και δεν είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε να απολαμβάνουν τη βόλτα τους και να συζητούν.

Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε ένα ηλιόλουστο πρωινό να κάνουν τη βόλτα τους και να απολαμβάνει ο ένας τη συντροφιά του άλλου. Η Χριστίνα Αναγνωστοπούλου με πολύ διαφορετικό look καθώς έχει υιοθετήσει το ανοιχτό κόκκινο χρώμα στα μαλλιά της και χωρίς ίχνος μακιγιάζ φορούσε σκουφί και αθλητική φόρμα. Με παρόμοιο χαλαρό στυλ ήταν και ο Νίκος Καρβέλας που επίσης φορούσε σκουφάκι, αξεσουάρ αγαπημένο του μουσικοσυνθέτη.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR