counter

Νίκος Γκάνος: Το βιογραφικό, το Survivor, η επιτυχία & οι τραγικές απώλειες

Νίκος Γκάνος: Το βιογραφικό, το Survivor, η επιτυχία & οι τραγικές απώλειες
Νίκος Γκάνος: Το βιογραφικό, το Survivor, η επιτυχία & οι τραγικές απώλειες

Ο Νίκος Γκάνος έγινε γνωστός πριν από αρκετά χρόνια μέσα από τα τραγούδια του, τώρα όμως θα τον παρακολουθούμε να αγωνίζεται για την ομάδα των διασήμων στο Survivor.

Δείτε επίσης: Survivor 2024: Κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer με τους "Διάσημους" - Τα 10 ονόματα

Νίκος Γκάνος: Βιογραφικό

  • Η ηλικία του είναι 40
  • Η καταγωγή του είναι από την Καλαμάτα

Νίκος Γκάνος: Οι τραγικές απώλειες που τον σημάδεψαν

Όταν ήταν ήταν 14 ετών ο Νίκος Γκάνος έχασε την αδερφή του από τροχαίο. Μέσα στα επόμενα 2 χρόνια ο Νίκος Γκάνος βίωσε κι άλλες απώλειες, αφού έφυγε από τη ζωή ο αδερφός του, αλλά και ο πατέρας του.

Ο Νίκος Γκάνος και το διαφημιστικό spot και η τηλεόραση

Ο Νίκος Γκάνος σε παιδική ηλικία πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό spot πασίγνωστου γιαουρτιού, που προβαλλόταν για πολύ καιρό στην ελληνική τηλεόραση, οπότε η φυσιογνωμία του είχε γίνει αρκετά γνωστή.

Το 2004, όταν ήταν 21 ετών συμμετείχε στο μουσικό talent show "Super Idol", όπου έφτασε μέχρι τον ημιτελικό και κατέκτησε την τρίτη θέση.

Το 2014 ο Νίκος Γκάνος συμμετείχε στο "Your Face Sounds Familiar" του ΑΝΤ1.

Τη σεζόν 2015 - 2016 ο Νίκος Γκάνος ήταν στην τηλεοπτική παρέα της Ναταλίας Γερμανού "NaMaste" στο Epsilon, με την ομάδα να συμπληρώνουν η Χριστίνα Μουστάκα, η Έλενα Ασημακοπούλου, ο Δημήτρης Μηλιόγλου και ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Νίκος Γκάνος: Η τεράστια επιτυχία "Last Summer" που τον καθιέρωσε

Το 2010 κυκλοφόρησε το τραγούδι "Last Summer" και γνώρισε τεράστια επιτυχία. Ιδέα του Μάκη Πουνέντη ήταν να μην αποκαλυφθεί ο καλλιτέχνης που το ερμήνευε και όλοι πίστευαν ότι είναι κάποιου τραγουδιστή με το όνομα Nicko, από το εξωτερικό. Στη συνέχεια μάθαμε ότι ο Nicko είναι ο Νίκος Γκάνος.

Ακολούθησαν μετά το "Last Summer" που ήταν τεράστια επιτυχία εκείνη τη χρόνια και άλλα αγγλόφωνα τραγούδια όπως, το "Break me" το "This love is Killing Me" το "Say me name" και το "I’m in Love", "Walking Alone", αλλά και τραγούδια στα ελληνικά όπως "Χαμένη Ατλαντίδα", "Στα βαθιά".

Το τελευταίο του τραγούδι το κυκλοφόρησε πριν έναν χρόνο, ντουέτο με τον Τάσο Ξιαρχό κι ονομάζεται Deja vu.

Τον Οκτώβριο του 2016 έπαιξε στο θέατρο στο έργο της Σώτης Τριανταφύλλου "Μηχανικοί Καταρράκτες" σε σκηνοθεσία Σταμάτη Πατρώνη. Στην παράσταση συμμετείχαν η Μαρία Κοντοδήμα, ο Ορέστης Τρίκας, η Ρομίνα Κατσικιάν, ο Γιάννης Μυλωνάς, ο Σωτήρης Ταχτσόγλου και η Δήμητρα Τάμπαση.

Νίκος Γκάνος: Τατουάζ

Ο Νίκος Γκάνος αγαπάει πολύ τα τατουάζ και έχει "χτυπήσει" διάφορα στο σώμα του. Χαρακτηριστικά είναι αυτά στο σβέρκο και στα χέρια του.

Νίκος Γκάνος Instagram

Ο Νίκος Γκάνος είναι αρκετά ενεργός στο Instagram και ο λογαριασμός του είναι @nikosgkanosofficial

Photos: NDP, Papadakis Press, Instagram @nikosgkanosofficial

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR