counter

Νικόλ Δεσποτοπούλου: Η αντίδραση του συντρόφου της όταν του ανακοίνωσε πως θα πάει στο "My Style Rocks"

Νικόλ Δεσποτοπούλου: Η αντίδραση του συντρόφου της όταν του ανακοίνωσε πως θα πάει στο "My Style Rocks"
Νικόλ Δεσποτοπούλου: Η αντίδραση του συντρόφου της όταν του ανακοίνωσε πως θα πάει στο "My Style Rocks"

Τη Νικόλ Δεσποτοπούλου τη γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στον φετινό κύκλο του «My Style Rocks». Η γνωστή influencer παραχώρησε μια εφ' 'ολης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό You και τον δημοσιογράφο Γιώργο Κακογιάννη, όπου, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πώς αντέδρασε ο σύντροφός της όταν του είπε ότι θα μπει ως παίκτρια στην εκπομπή μόδας του ΣΚΑΙ.
 
Εκτός από τις κοπέλες που σε ρωτάνε για στιλιστικές συμβουλές, φαντάζομαι ότι υπάρχουν και πολλά ερωτικά μηνύματα. Πώς αντιδράς σε αυτά;
 
Θα σου πω ότι δεν με φλερτάρουν πολύ οι άντρες από τα social media, νομίζω φοβούνται. Είμαι και σε σχέση τα τελευταία 2 χρόνια, οπότε δεν νιώθω την ανάγκη να απαντήσω. Σίγουρα με κολακεύει και είναι μια επιβεβαίωση, που νομίζω ότι τη χρειάζεται όλος ο κόσμος.
 
Το αγόρι σου ζηλεύει;
 
Καθόλου. Δεν ξέρω πώς βρήκα έναν άνθρωπο να μην με ζηλεύει, όλες οι προηγούμενες σχέσεις που είχα στη ζωή μου με ζόρισαν πολύ σε αυτό το κομμάτι.
 
Ήταν εντάξει με την απόφασή σου να πας στο My Style Rocks;
 
Ναι, δεν είχε κανένα πρόβλημα. Ο σύντροφός μου με στηρίζει στα πάντα.
 
Βγάζεις πολύ εντυπωσιακές φωτογραφίες. Υπήρχαν πρώην σου, που έλεγαν ότι δεν νιώθουν άνετα με αυτό και ήθελαν να αλλάξεις δουλειά;
 
Συνέχεια, γι’ αυτό είναι και πρώην. (γέλια)
 
Τι σου έχει τύχει σε ακραία περίπτωση ζήλιας;
 
Όταν ήμουν μικρή δεν με άφηναν να φοράω αυτά που ήθελα -και μην φανταστείς ότι είχα πολύ τολμηρά ρούχα. Τότε το δεχόμουν, αλλά τώρα μετανιώνω και σίγουρα δεν θα διαχειριζόμουν ξανά αυτή την κατάσταση με τον ίδιο τρόπο. Είναι μεγάλο red flag σε έναν άνθρωπο, γιατί το ένα φέρνει το άλλο, μετά δεν με άφηνε να βγω ούτε για καφέ με την αδερφή μου... Δεν ξέρω πώς το είχα ανεχτεί, αλλά τώρα το σκέφτομαι σαν ένα μεγάλο λάθος. Βέβαια, αν δεν πάθεις, δεν θα μάθεις. Κάθε δύσκολη κατάσταση χτίζει χαρακτήρα.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nicole Despotopoulou (@theclassysavage)

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR