counter

Μαργαρίτα Αλεξιάδη: Ποια είναι η "Ψυχοκόρη" του Ant1! Οι σπουδές και το βιογραφικό της

Μαργαρίτα Αλεξιάδη: Ποια είναι η "Ψυχοκόρη" του Ant1! Οι σπουδές και το βιογραφικό της
Μαργαρίτα Αλεξιάδη: Ποια είναι η "Ψυχοκόρη" του Ant1! Οι σπουδές και το βιογραφικό της

Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη, είναι μια από τις 3 "Ψυχοκόρες" της ομώνυμης σειράς του ΑΝΤ1+, η οποία και έχει ξεχωρίσει στη καρδιά των τηλεθεατών. Η ηθοποιός, υποδύεται τη "Βασιλική" και αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για εκείνη, συνεχίστε να διαβάζετε...

Μαργαρίτα Αλεξιάδη: Το βιογραφικό της 

Η Μαργαρίτα Αλεξιάδη γεννήθηκε  στην Αθήνα. Αποφοίτησε από την Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου (2021)  και φοίτησε στο Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολή Καλών Τεχνών του ΑΠΘ. Ως ηθοποιός έχει συμμετάσχει στις θεατρικές παραστάσεις :  Αριστοφάνης - Ηρώνδας: Contra Tempo σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα στο Κ.Θ.Β.Ε (2022) και Το Στομάχι της Σιμόνης Σουλ σε σκηνοθεσία Οδυσσέα Ζήκα (2022). 

Μαργαρίτα Αλεξιάδη: Ο ρόλος της "Ψυχοκόρης" Βασιλικής Πολύζου 

Στη σειρά του ΑΝΤ1+, "Ψυχοκόρες", υποδύεται την Βασιλική Πολύζου. Η Βασιλική είναι παθιασμένη, ιδεολόγος και ελεύθερο πνεύμα. Η μόνη που ξέρει γράμματα, γι’ αυτό θεωρεί δώρο Θεού να βρίσκεται σε ένα σπίτι που της παρέχει ανώτερη μόρφωση.

Διαβάστε επίσης: Ελένη Μενεγάκη: Η αντίδρασή της όταν είδε την Δήμητρα Ματσούκα στις "Ψυχοκόρες"

Ψυχοκόρες: Η υπόθεση

Οι «Ψυχοκόρες», η νέα δραματική σειρά εποχής που είναι βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα και αληθινές μαρτυρίες, προβάλλεται αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+. Με πρωταγωνίστριες τέσσερις αδελφές, η σειρά θίγει τον απαγορευμένο θεσμό των ψυχοκορών, που μέτρησε γυναίκες-θύματα για δυο ολόκληρες γενιές. Έναν θεσμό που λειτουργούσε για χρόνια ως άτυπη μορφή υιοθεσίας, υποδουλώνοντας νεαρά κορίτσια που λαχταρούσαν να αποδράσουν από την ανελέητη φτώχια της επαρχίας για να βρεθούν, τελικά, σε μια χρυσή φυλακή, όπου τους υπόσχονταν ασφάλεια με αντάλλαγμα την τυφλή υποταγή.

Άννα Λουιζίδη-Μαριάννα Κιμούλη-Μαργαρίτα Αλεξιάδη-Μένια Βουλιώτη

Μαρίκα, Βασιλική, Φρόσω και Δεσποινιώ Πολύζου. Κόρες του Ασημάκη, που θυσιάζεται για εκείνες και εξορίζεται για να τις προστατεύσει από την οργή της χωροφυλακής, και της Αθανασίας που, πριν πεθάνει, τις ορκίζει να μη χωρίσουν ποτέ.

Η φτώχεια, όμως, αναγκάζει τα τέσσερα κορίτσια να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, κυνηγώντας το όνειρο μιας καλύτερης ζωής. Μέσα στα αρχοντικά της αριστοκρατίας και της αστικής ζωής, οι αδελφές Πολύζου θα έρθουν αντιμέτωπες με τον έρωτα, τον κίνδυνο, τις κόντρες, τις ίντριγκες και τα μυστικά που θα τις απομακρύνουν όλο και πιο πολύ από την τελευταία επιθυμία της μητέρας τους, να μείνουν για πάντα ενωμένες.

Photo Credits: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR