counter

Νεκρή βρέθηκε η 25χρονη κόρη του Bob Geldof

Νεκρή βρέθηκε η 25χρονη κόρη του Bob Geldof
Νεκρή βρέθηκε η 25χρονη κόρη του Bob Geldof

Νεκρή βρέθηκε στο σπίτι της, στο Wrotham, Kent, η 25χρονη Peaches Geldof, κόρη του Bob Geldof και της Paula Yates. Η νεαρή κοπέλα ήταν μητέρα δύο παιδιών και εργαζόταν ως μοντέλο και δημοσιογράφος. Την περασμένη εβδομάδα είχε δώσει το “παρών”στην επίδειξη μόδας F+F στο Λονδίνο. Ωστόσο, βρέθηκε νεκρή και η οικογένεια της είναι συγκλονισμένη καθώς δε μπορούν να εξηγήσουν τα αίτια. 

"Η αστυνομία κλήθηκε σε μια διεύθυνση στο Wrotham, μετά από αναφορές σχετικά με την κατάσταση μιας 25χρονης γυναίκας. Διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρή. Προς το παρόν ο θάνατός της είναι ξαφνικός και ανεξήγητος", δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Την τελευταία φορά, που την είδαν ζωντανή, ήταν την Κυριακή στις 6 ΑΠριλίου. Η Peaches Geldof ήταν παντρεμένη με τον Thomas Cohen, τραγουδιστή του συγκροτήματος S.C.U.M., ενώ ήταν μαμά δύο αγοριών ηλικίας 20 και 10 μηνών. Οι έρευνες για τα αίτια του θανάτου της, παραμένουν σε εξέλιξη.  

Η Peaches Geldof σε ηλικία 11 ετών έχασε την μητέρα της από ναρκωτικά και δεν το ξεπέρασε ποτέ. Η 25χρονη κόρη του Bob Geldof άρχισε τη σταδιοδρομία της στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στην ηλικία των 15, όταν άρχισε να γράφει μια στήλη για το περιοδικό Elle. Έφυγε από το σπίτι της στην ηλικία των 16 ετών για να εργαστεί για χάρη της Telegraph και της Guardian, ενώ παρουσίασε τηλεοπτικές εκπομπές, μεταξύ άλλων το ITV2's OMG.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR