counter

Η εξαντλητική δίαιτα της Peaches Geldof με χυμούς την οδήγησε στο θάνατο!

Η εξαντλητική δίαιτα της Peaches Geldof με χυμούς την οδήγησε στο θάνατο!
Η εξαντλητική δίαιτα της Peaches Geldof με χυμούς την οδήγησε στο θάνατο!

Peaches Geldof

Σοκ προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο η είδηση ότι η 25χρονη κόρη του Bob Geldof, Peaches Geldof βρέθηκε νεκρή στις 7 Απριλίου. Κι ενώ μέχρι πριν λίγες ώρες τα αίτια του θανάτου της παρέμεναν ανεξιχνίαστα οι αρχές μια μέρα μετά, κάνουν μια νέα αποκάλυψη που σοκάρει: Η  Peaches Geldof σύμφωνα με τους ιατροδικαστές που εξέτασαν το πτώμα της, κάνουν λόγο για οξεία καρδιακή ανακοπή, η οποία προήλθε ύστερα από μια εξαντλητική δίαιτα που περιλάμβανε μόνο στερεά τροφή και χυμούς λαχανικών.  “’Έθεσε τον εαυτό της σε κίνδυνο ακολουθώντας αυτή τη διατροφή” κατέληξαν οι γιατροί.

Η ίδια σε συνέντευξη της παλαιότερα είχε μιλήσει για αυτή την “φονική» δίαιτα- όπως αποδείχθηκε-  λέγοντας χαρακτηριστικά: “Υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και λέω στον εαυτό μου “είσαι τόσο χοντρή!”… Κάνω δίαιτα με χυμό λαχανικών. Τον στύβω και πίνω τρεις φορές την ημέρα. Είναι αηδιαστικό, αλλά έχει αποτέλεσμα. Συνήθως ακολουθώ αυτή τη δίαιτα για περίπου ένα μήνα”.  Η Peaches Geldof ακολούθησε αυτή τη διατροφή, προκειμένου να χάσει τα κιλά της εγκυμοσύνης που είχε πάρει μετά την τελευταία της γέννα.

Να τονίσουμε ότι στο δωμάτιό της σύμφωνα με την αστυνομία, δεν βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες ή κάποιο σημείωμα που να μαρτυρά ότι η Peaches Geldof σχεδίαζε να βάλει τέλος στη ζωή της. 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR