counter

Νεϊμάρ: Χώρισε με την Μπρούνα Μπιανκάρντι ένα μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού τους

Νεϊμάρ: Χώρισε με την Μπρούνα Μπιανκάρντι ένα μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού τους
Νεϊμάρ: Χώρισε με την Μπρούνα Μπιανκάρντι ένα μήνα μετά τη γέννηση του παιδιού τους

Χωριστούς δρόμους αποφάσισαν να τραβήξουν ο Νεϊμάρ και η Μπρούνα Μπιανκάρντι, μόλις έναν μήνα μετά την γέννηση της κόρης τους Μέιβι

Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο, πως πολλά ήταν τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να έχει βάλει τέλος στη σχέση του, ωστόσο δεν υπήρχε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του.

Μάλιστα, ο Νεϊμάρ είχε αντιμετωπίσει κατηγορίες για απιστία προς την σύντροφό του τον τελευταίο καιρό, καθώς κυκλοφόρησαν πλάνα με τον ίδιο να κάνει πάρτι με δύο διαφορετικές γυναίκες σε ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Ισπανία.

Δημοσίευμα της Bild υποστήριξε ότι το ζευγάρι είχε ένα ιδιαίτερο σεξουαλικό συμβόλαιο που επέτρεπε στον Νεϊμάρ να φλερτάρει και να κοιμάται με άλλες γυναίκες.

Ο 31χρονος ποδοσφαιριστής και η 29χρονη influencer όταν έγιναν γονείς στις 7 Οκτωβρίου, έλεγαν ότι η κόρη τους «ήρθε για να ολοκληρώσει τη ζωή μας».

Δείτε επίσης! Νεϊμάρ: Οι πρώτες φωτογραφίες με την νεογέννητη κόρη του

Η ανάρτηση της Μπρούνα Μπιανκάρντι για τον χωρισμό της από τον Νεϊμάρ

Με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μπρούνα Μπιανκάρντι επιβεβαίωσε την είδηση του χωρισμού, γράφοντας: «Είναι ιδιωτικό ζήτημα, αλλά επειδή συχνά με αναφέρουν σε ειδήσεις, υποψίες και αστεία, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι δεν έχω πια σχέση. Είμαστε γονείς της Mavie και αυτός είναι ο λόγος της σχέσης μας. Ελπίζω να μην με συνδέετε πια τόσο συχνά με τις ειδήσεις. Σας ευχαριστώ».

Ανάμειξη στην υπόθεση του χωρισμού φαίνεται πως είχε και το μοντέλο του OnlyFans, Aline Farias, η οποία διέρρευσε συνομιλία μηνυμάτων που ισχυρίζεται ότι στάλθηκαν από τον παίκτη της Al-Hilal, ο οποίος ζητούσε να του στείλει γυμνές της φωτογραφίες.

Δείτε τη φωτογραφία που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: Instagram/ @neymarjr

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR