counter

Νεφέλη Ορφανού: "Με έχει ενοχλήσει που με φλέρταρε γυναίκα! Αν ήμουν βίαιη, θα είχα βιαιοπραγήσει"

Νεφέλη Ορφανού: "Με έχει ενοχλήσει που με φλέρταρε γυναίκα! Αν ήμουν βίαιη, θα είχα βιαιοπραγήσει"
Νεφέλη Ορφανού: "Με έχει ενοχλήσει που με φλέρταρε γυναίκα! Αν ήμουν βίαιη, θα είχα βιαιοπραγήσει"

Η Νεφέλη Ορφανού μίλησε στην κάμερα του "Mega Καλημέρα" και στον Δημήτρη Σιδηρόπουλο.

Η γνωστή ηθοποιός, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και στο Pride.

Δείτε επίσης! Νεφέλη Ορφανού: Ο λόγος που δεν έχει σχέσεις με την Κατερίνα Γιουλάκη - "Είναι σε δύσκολη θέση γιατί..."

Όσα είπε η Νεφέλη Ορφανού

Στην ερώτηση για το Athens Pride είπε: «Νομίζω ότι αυτά είναι θέματα που κανείς δεν μπορεί να ασχοληθεί. Δηλαδή να πάρω θέση υπέρ του ομοφυλόφιλου; Είναι λάθος ως μια γυναίκα που ξέρω να αγαπώ μόνο άντρες. Δεν μπορώ να το δω. Δεν καταλαβαίνω πως μια γυναίκα μπορεί να δει μια άλλη γυναίκα και την ερωτευτεί. Είναι σαν να ερωτευτώ τη γάτα μου. Δεν το κατακρίνω, ό,τι θέλει ο καθένας μπορεί να κάνει σε αυτή την κοινωνία. Βέβαια, θα πρέπει ίσως ο κοινωνικός ιστός να "κανονίσει" και να δει πως θα αντιμετωπιστεί αυτή η κατάσταση. Ένας άρχων θα πρέπει να πάρει μια θέση τέτοια που να λέει ότι "το φυσιολογικό δεν είναι αυτό". Είναι απλό. Η ετεροφυλοφιλία είναι (σ.σ. το φυσιολογικό), γιατί αυτή είναι που κάνει το παιδί. Ήρθαμε σε αυτόν το κόσμο να ζευγαρώσουμε και να τεκνοποιήσουμε. Κοινωνικά με ενοχλεί. Δεν θα ήμουν ειλιρκινής να πω ότι δεν με ενοχλεί.

Έχω πολλούς φίλους ομοφυλόφιλους. Θα με ενοχλούσε όμως μια γυναίκα που θα μου έκανε πρόταση. Έχει συμβεί και με ενοχλήσει πολύ, σε σημείο που αν ήμουν πιο βίαιη θα μπορούσα να έχω βιαιοπραγήσει κιόλας».

Στην ερώτηση του δημοσιογράφου για τον Πέτρο Φιλιππίδη, εκείνη δήλωσε: «Με τον Φιλιππίδη έχω μια ιδιαίτερη σχέση. Μου έχει σταθεί, απεριόριστα, απίστευτα σε μια πολύ άσχημη στιγμή στη ζωή μου και δεν θέλω να το συζητήσω. Τον αγαπάω πολύ, είναι πολύ τρυφερός άνθρωπος. Τον καιρό που τον γνώρισα, ήμουν και νεότερη και ομορφούλα και δεν μου είχε κάνει κάτι ποτέ. Άλλοι μου είχαν κάνει πρόβλημα.

Θέλω να πω για τις νεότερες συναδέλφους που μπαίνουν στον χώρο, ότι πρέπει κανείς να σηματοδοτήσει από την αρχή ότι εγώ ήρθα να κάνω αυτή τη δουλειά επειδή μου αρέσει και δεν ήρθα για να κάνω σχέση μέσα στην δουλειά. Τι θα πει "μου ρίχτηκε, μου έκανε, μου έδειξε"; Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Ακόμα και όταν γίνει χυδαίος, του ρίχνεις μια ανάποδη, του ρίχνεις δύο μπάτσους και τελειώνει το θέμα. Πού είναι το πρόβλημα; Πριν βγω στο θέατρο, μου είχε ριχτεί σκηνοθέτης, έφαγε μία σφαλιάρα σήκωσα και την καρέκλα».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

*Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: NDP

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR