counter

Ναταλία Λιονάκη: Πού είναι και που ζει σήμερα η μοναχή Φεβρωνία; (Φωτογραφίες)

Ναταλία Λιονάκη: Πού είναι και που ζει σήμερα η μοναχή Φεβρωνία; (Φωτογραφίες)
Ναταλία Λιονάκη: Πού είναι και που ζει σήμερα η μοναχή Φεβρωνία; (Φωτογραφίες)

Η Ναταλία Λιονάκη τα τελευταία 15 χρόνια έχει εγκαταλείψει τα εγκόσμια και έχει αφιερωθεί στον μοναχισμό.

Η εκπομπή «το Πρωινό» του ΑΝΤ1 και η Φαίη Φώτου δημοσίευσε φωτογραφίες από την ζωή της αποκαλύπτοντας τι κάνει και που βρίσκεται.

Συγκεκριμένα, ο επίσκοπος Μάρκος Κισούμου μίλησε στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1, την Τετάρτη 21/2 και ανέφερε πως η μοναχή Φεβρωνία ζει στην Δυτική Κένυα καθώς έχει χειροτονηθεί εκεί και διατελεί το έργο της.

  «Βρισκόμαστε στο Κισούμου στην Δυτική Κένυα. Εκεί το έργο μας είναι περισσότερο για την ιεραποστολή. Επιβλέπουμε τις ανάγκες των ανθρώπων, τη διατροφή των παιδιών στο σχολείο. Τους διδάσκουμε για τη θρησκεία μας και προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε τις ανάγκες τους. Έχει χρόνια που η μοναχή Φεβρωνία (Ναταλία Λιονάκη) είναι εκεί, επί του μακαριστού προκατόχου μου. Δεν έχω ασχοληθεί ούτε επέμβει στο ιστορικό της. Εγώ ξέρω μόνο ό,τι υπάρχει τώρα, μας βοηθάει στο έργο μας και στο μοναστήρι», είπε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Κισούμου, Μάρκος.

«Δεν ισχύει ότι έρχεται συχνά στην Ελλάδα, το έργο της είναι εκεί. Και οι τρεις μοναχές που έχουμε εκεί είναι ευτυχισμένες, ζουν τον Χριστό. Δεν θα ήθελα να μιλήσω προσωπικά για κάποια, όλη η ζωή τους είναι ησυχαστική. Είναι χαρούμενη», πρόσθεσε για τη Ναταλία Λιονάκη ο επίσκοπος.

Δείτε παρακάτω το υλικό:

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR