counter

Ναταλία Γερμανού: Το συμβολικό δώρο που της έκανε η Καίτη Γαρμπή στην πρεμιέρα της

Πρεμιέρα έκανε το "Καλύτερα δε γίνεται" με την Ναταλία Γερμανού μέσα από την συχνότητα του Alpha το Σάββατο μεσημέρι 23/9.

Η παρουσιάστρια επέστρεψε στους τηλεοπτικούς δέκτες για έκτη χρονιά με λίγο άγχος όπως είπε αλλά με όρεξη και θετική ενέργεια.

Ναταλία Γερμανού - Το δώρο που της έκανε η Καίτη Γαρμπή στην πρεμιέρα της

Καλεσμένη στην πρώτη εκπομπή της χρονιάς ήταν και φέτος η Καίτη Γαρμπή καθώς σύμφωνα με την Ναταλία Γερμανού η τραγουδίστρια ήταν «γουρλού».

Οι δύο γυναίκες είχαν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση ενώ προς το τέλος της εκπομπής, η ομάδα του «Καλύτερα δε γίνεται» έκανε δώρο στην Καίτη Γαρμπή ένα φυλαχτό και ένα λεοπάρ πουκάμισο, όπως συνηθίζει να κάνει στους καλεσμένους της.

Δείτε επίσης - Ναταλία Γερμανού: Έκανε πρεμιέρα για 6η χρονιά! "Δεν φαντάζεστε πόσο τρακ έχω, χθες το απόγευμα δεν υπήρχε πλατό"

Την Ναταλία Γερμανού περίμενε όμως μία αναπάντεχη έκπληξη αφού η Καίτη Γαρμπή με την σειρά της δώρισε φλιτζανάκια του καφέ που γράφουν επάνω «πες το με ένα φιλί» εμπνευσμένο από το γνωστό τραγούδι που έχει γράψει η παρουσιάστρια για την τραγουδίστρια και έχει γνωρίσει τεράστια επιτυχία.

Δείτε στο παραπάνω βίντεο το δώρο της Καίτης Γαρμπή στη Ναταλία Γερμανού.

 

 

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR