counter

Ναταλία Γερμανού: Έκανε πρεμιέρα για 6η χρονιά! "Δεν φαντάζεστε πόσο τρακ έχω, χθες το απόγευμα δεν υπήρχε πλατό"

Πρεμιέρα έκανε για 6η χρονιά με το "Καλύτερα δε γίνεται" η Ναταλία Γερμανού μέσα από την συχνότητα του Alpha το Σάββατο μεσημέρι 23/9.

Δείτε επίσης - Ναταλία Γερμανού: Η ανακοίνωση για την ομάδα της & την πρεμιέρα του "Καλύτερα δε γίνεται"

Η παρουσιάστρια καλησπέρισε τους τηλεθεατές της λαμπερή και ανανεωμένη ενώ στο πλευρό της ήταν για άλλη μία χρονιά η ομάδα της: Ναταλία Αργυράκη, Δημήτρης Πανόπουλος, Εβελίνα Νικόλιζα, Παναγιώτης Ραφαηλίδης αλλά και ο Γιάννης Κορδώνης ενώ η ίδια δεν έκρυψε το άγχος της.

Καλύτερα δε γίνεται - Πρεμιέρα για την Ναταλία Γερμανού – Τα πρώτα λόγια της παρουσιάστριας του Alpha

«Δεν φαντάζεστε πόσο τράκ έχω κάθε σεζόν, το ίδιο χουνέρι παθαίνω πραγματικά.. Επίσης δεν φαντάζεστε πόσο χαρά έχω που ξαναβρισκόμαστε που σας ξαναβρίσκω, που μας ξαναβάζετε στα σπίτια σας επιτέλους καλώς σας βρίσκουμε. Καλώς ήρθατε εδώ που ανήκετε, γυρίσαμε και εμείς εδώ που ανήκουμε δηλαδή σε εσάς, στο σπιτικό σας, στην οικογένειά σας, στην παρέα σας “Καλύτερα δεν γίνεται” season 6 τα παιδιά μου. Τα παιδιά χειροκροτήστε την ωραιότερη ομάδα της ελληνικής τηλεόρασης τον Παναγιώτη, την Ναταλία, τον Δημήτρη, την Εβελίνα και την αναγκαστική προσθήκη Γιάννη Κορδώνη.

Αφού ευχαριστήσω τον Alpha μου, που για 6η  με φιλοξενεί στην αγκαλιά του, θέλω να πω ότι αυτό το φανταστικό πλατό το χρωστάμε σε μία πολύ αγαπημένη μου φίλη, και μία διακοσμήτρια, σκηνογράφο, καλλιτέχνη, την Μαίρη Σφυράκη…χθες το απόγευμα στις 7:00 δεν υπήρχε πλατό, και μπήκε αυτή νεραΐδα η Μαίρη και έφτιαξε αυτό το αριστούργημα σε τρεις ώρες, σε ευχαριστώ και σε χειροκροτάμε όλοι μαζί.

Στόχος μας και αυτή τη σεζόν είναι να σας κάνουμε παρέα, να μπορούμε όσο γίνεται να σας κάνουμε να χαμογελάτε, να ξεχνιέστε γιατί το εύκολο είναι να ξεχνιέστε… να ξεχνάς δε γίνεται. Θα παρακολουθούμε την επικαιρότητα, σαφώς και θα σας ενημερώνουμε, τον τρόπο μας τον ξέρετε, το στυλ μας το ξέρετε, τις απόψεις μας που ευτυχώς είναι κοινές, και ταυτιζόμαστε όλοι τις ξέρετε, θα προσπαθήσουμε να διαφοροποιηθούμε όπως κάνουμε κάθε χρόνο» ήταν τα λόγια της Ναταλίας Γερμανού στην πρεμιέρα της εκπομπής της!

Δείτε στο παραπάνω βίντεο την πρεμιέρα της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha με το «Καλύτερα δε γίνεται».

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR