counter

Ναταλία Γερμανού: Η επικοινωνία με την Κατιάνα Μπαλανίκα μετά τον θάνατο του Στηβ Κακέτση

Ναταλία Γερμανού: Η επικοινωνία με την Κατιάνα Μπαλανίκα μετά τον θάνατο του Στηβ Κακέτση
Ναταλία Γερμανού: Η επικοινωνία με την Κατιάνα Μπαλανίκα μετά τον θάνατο του Στηβ Κακέτση

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 73 ετών ο Στηβ Κακέτσης την Πέμπτη 18/05.

Ο επιχειρηματίας πριν λίγους μήνες είχε υποστεί σοβαρό εγκεφαλικό επεισόδιο, το οποίο επιδείνωσε την υγεία του. Τελικά, ο ίδιος δεν τα κατάφερε και η είδηση του θανάτου του βύθισε στο πένθος τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Δείτε επίσης - Στεφανίδου για Κακέτση: "Ήταν οικογενειακός φίλος και τον αγαπούσα. Στεναχωρήθηκα πάρα πολύ"

Η Ναταλία Γερμανού για την επικοινωνία με την Κατιάνα Μπαλανίκα μετά τον θάνατο του Στηβ Κακέτση

Στο πλευρό του όλο αυτό το διάστημα ήταν η πρώην σύζυγός του, Κατιάνα Μπαλανίκα, με την οποία είχαν αποκτήσει έναν γιο, τον Μάκη.

Η Ναταλία Γερμανού μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» θέλησε να αποχαιρετήσει τον Στηβ Κακέτση, αλλά επίσης αποκάλυψε πως επικοινώνησε με την Κατιάνα Μπαλανίκα.

«Έφυγε πολύ ταλαιπωρημένος τον τελευταίο καιρό από την υγεία του. Είχε υποστεί και εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από καιρό, μετά ένα δεύτερο. Μιλούσα στο τηλέφωνο με την Κατιάνα Μπαλανίκα και μου είπε, επειδή τον αγαπούσε ουσιαστικά και όταν αγαπάμε ουσιαστικά δεν σκεφτόμαστε και εγωιστικά, μου λέει: “Ξεκουράστηκε, απαλλάχτηκε από αυτή την ταλαιπωρία που υφίστατο γιατί υπέφερε πάρα πολύ”.

Ήταν ένας άνθρωπος που έζησε τη νύχτα και τον αποκαλούσαν κιόλας “άρχοντα της νύχτας” τη δεκαετία του ’60, ’70 και ’80. Το 2013 στην εκπομπή που έκανα στον ANT1, στο “Η Γερμανού ξανάρχεται” τον είχα φιλοξενήσει και μου είχε μιλήσει για τους δύσκολους μήνες που πέρασε στη φυλακή,  έμεινε ένα διάστημα λίγων μηνών στη φυλακή – και όταν αθωώθηκε – βγήκε αλλά αυτό έμεινε ένα αγκάθι στην ψυχή του», είπε μεταξύ άλλων η Ναταλία Γερμανού για τον Στηβ Κακέτση.

Δείτε στο ακόλουθο βίντεο όσα είπε η Ναταλία Γερμανού για τον Στηβ Κακέτση και για την επικοινωνία που είχε με την Κατιάνα Μπαλανίκα:

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR