counter

Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση στο ξέσπασμα του Θάνου Καλλίρη για το "Chart Show"

Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση στο ξέσπασμα του Θάνου Καλλίρη για το "Chart Show"
Ναταλία Γερμανού: Η απάντηση στο ξέσπασμα του Θάνου Καλλίρη για το "Chart Show"

Η Ναταλία Γερμανού, μίλησε από τα παρασκήνια του «Καλύτερα δε γίνεται» στην κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star». H παρουσιάστρια αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην χρονιά που διανύουμε τηλεοπτικά, ενώ δεν έκρυψε και την επιθυμία της να κάνει ακόμα μια βραδινή εκπομπή. Παράλληλα τοποθετήθηκε και για το πρόσφατο ξέσπασμα του Θάνου Καλλίρη με αφορμή το «Chart Show».

«Είναι από τις καλύτερες χρονιές που έχω περάσει. Η παρέα είναι καταπληκτική, τα παιδιά φανταστικά. Αν με ρωτάτε ένα βραδινό με συνεντεύξεις θα το έκανα. Όχι αυτή τη σεζόν. Από την επόμενη και προς τα μέσα και μετά» δήλωσε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Διαβάστε επίσης: Θάνoς Kαλλίρης: Ξέσπασε για το "Chart Shοw" ο τραγουδιστής - "Λυπάμαι, γελάω επίσης αλλά…"

Σχετικά με την πρεμιέρα του «Chart Show», που η ίδια παρουσίαζε στο παρελθόν, αλλά και το ξέσπασμα του Θάνου Καλλίρη, η παρουσιάστρια σχολίασε: «Το απολαμβάνω όπως και όταν το παρουσίαζα. Η Δέσποινα είναι πάρα πολύ καλή. Το δικαιολογώ το παράπονο του Θάνου Καλλίρη, γιατί πιστεύω ότι ο Καλλίρης, ο Μπίγαλης, ο Δάντης, ο Λιβιεράτος και άλλοι, ήταν άτομα που στιγμάτισαν τα 90s. Όμως η εξήγηση που έδωσαν οι άνθρωποι της παραγωγής ίσως εξηγεί κάποια πράγματα».

Τέλος η Ναταλία Γερμανού ανέφερε ότι θα ήθελε να βρεθεί ως καλεσμένη στο «Chart Show».

 

 

 

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR