counter

Ναταλία Γερμανού: "Ανοίγει πόρτες το να είσαι η κόρη του Γερμανού" - Η απάντηση για τη Μαρία Ιωαννίδου

Ναταλία Γερμανού: "Ανοίγει πόρτες το να είσαι η κόρη του Γερμανού" - Η απάντηση για τη Μαρία Ιωαννίδου
Ναταλία Γερμανού: "Ανοίγει πόρτες το να είσαι η κόρη του Γερμανού" - Η απάντηση για τη Μαρία Ιωαννίδου

Τη Ναταλία Γερμανού φιλοξένησε ο Θεοχάρης Ιωαννίδης στο “Night Out” της Τρίτης 5 Δεκεμβρίου.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα πρώτα της βήματα στη δουλειά και στον πατέρα της, Φρέντυ Γερμανό.

Δείτε επίσης! Ναταλία Γερμανού: Η αποκάλυψη για συνεργάτη της - "Εισέπραξε το πιο σκληρό μου πρόσωπο. Είμαι σκύλα στη δουλειά"

Όσα είπε η Ναταλία Γερμανού

«Ήμουν ένα ήσυχο παιδί, καλή μαθήτρια σχετικά. Έβγαλα ένα απολυτήριο με 17,6 και ξκίνησα να δουλεύω κατευθείαν με το που τελείωσα το σχολείο γιατί αυτό ήθελε ο πατέρας μου. Δεν ήμουν επαναστατημένο εφηβάκι. Είναι τρομερή κωλοφαρδία να έχεις πατέρα τον Γερμανό και να μπαίνεις σε αυτόν τον χώρο γιατί είναι το επώνυμο που ανοίγει τις πόρτες.

Όταν πήγα στην πρώτη μου δουλειά μου διευθυντής ήταν ο Παύλος Μπακογιάννης και μου είπε μία φράση που μου είπαν πολλά αφεντικά μετά: “Το γεγονός ότι είσαι η κόρη του Γερμανού με κάνει να πρέπει να σε δοκιμάσω. Για κανέναν λόγο δεν θα σε κρατήσω αν δε μου κάνεις”. Ο Φρέντυ σιχαινόταν να υποχρεώνεται κυρίως για την κόρη του. Πιο εύκολα θα υποχρεωνόταν για τη γυναίκα του παρά για την κόρη του. Αυτό έκανε τους συναδέλφους να με κοιτάνε με τρομερή καχυποψία και κατέβαλα τη διπλάσια προσπάθεια να με δεχτούν», είπε η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί.

Ναταλία Γερμανού -  Η Μαρία Ιωαννίδου και η τηλεόραση

«Πρέπει να βιοποριστώ, γι’ αυτό είμαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση. Είναι η βασική μου πηγή βιοπορισμού, από εκεί πληρώνω το δάνειο του σπιτιού για αρκετά χρόνια ακόμα. Συχνά το λέω ότι κουράστηκα. Μέσα στην καραντίνα με έπιασε αυτό. Να πάω έναν χρόνο στα Κύθηρα έναν χρόνο να κοιτάω τη θάλασσα. Το είπα στον Γεωργαντά. Το τι άκουσα σε εκείνο το τηλεφώνημα!», αποκάλυψε στην εκπομπή του Mega η Ναταλία Γερμανού.

Δείτε ακόμη! Ναταλία Γερμανού: Η σπάνια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή - "Με το που τελείωνε η μία σχέση έμπαινα στην άλλη"

Ακόμη, η Ναταλία Γερμανού έπαιξε με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη το παιχνίδι «Καλύτερα ή χειρότερα δε γίνεται» και απάντησε σε διάφορες ερωτήσεις.

Μια από τις ερωτήσεις που δέχτηκε αφορούσε τη Μαρία Ιωαννίδου.

«Καλύτερα δε γίνεται να παραπονιέται η Μαρία Ιωαννίδου ότι δεν την καλώ στην εκπομπή μου. Μαράκι σου στέλνω τα φιλιά μου και την αγάπη μου», ήταν η απάντηση της Ναταλίας Γερμανού.

Δείτε τα σχετικά βίντεο.

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR