counter

Ναταλί Κάκκαβα: Απάντησε πρώτη φορά στις δηλώσεις Τριαντάφυλλου & Μαριάντας Πιερίδη

Ναταλί Κάκκαβα: Απάντησε πρώτη φορά στις δηλώσεις Τριαντάφυλλου & Μαριάντας Πιερίδη
Ναταλί Κάκκαβα: Απάντησε πρώτη φορά στις δηλώσεις Τριαντάφυλλου & Μαριάντας Πιερίδη

Η Ναταλί Κάκκαβα μίλησε για όλα στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και τον δημοσιογράφο, Στέφανο Κωνσταντινίδη.

Η παρουσιάστρια, που κατεβαίνει υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Λαγονήσι και βρίσκεται σε συζητήσεις με το Open για την πρωινή εκπομπή του Σαββατοκύριακου, είπε αρχικά: «Στο τρέιλερ του Open δεν μπορώ να είμαι, γιατί έχω τον περιορισμό κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Έχω κάνει επικοινωνία και συναντήσεις με τη διοίκηση του Open. Η διάθεση και των δύο πλευρών είναι να έχουμε μία πρωινή συνεργασία. Λέω ναι στην πρωινή εκπομπή του σαββατοκύριακου, εύχομαι να είμαι μέρος της ομάδας. Δεν έχω υπογράψει, δεν έχουν παρθεί οριστικές αποφάσεις».

Διαβάστε επίσης: "Καρφιά" Tριαντάφυλλου & Πιερίδη προς Nαταλί Kάκκαβα: "Όποιος θέλει να το παίξει star, να κάτσει σπίτι του"

Σχετικά με τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν, μετά τις δηλώσεις που έκανα για εκείνη ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάντα Πιερίδη, η Ναταλί Κάκκαβα σχολίασε: «Στενοχωρήθηκα με την υποψία και μόνο του Τριαντάφυλλου ότι εγώ θα είχα σκοπό να πάρω οποιοδήποτε ρόλο. Ο Γρηγόρης Γκουντάρας δεν θέλει να βλέπει τη γυναίκα του να στενοχωριέται, στενοχωρήθηκε κι εκείνος μαζί μου».

Όπως αποκάλυψε στη συνέχεια, η μεγαλύτερη παραξενιά του συζύγου της, Γρηγόρη Γκουντάρα είναι ότι αφήνει τα παπούτσια του στην είσοδο του σπιτιού.

Πηγή εξωτερικής φωτογραφίας: ndp

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR