counter

Ναόμι Κάμπελ: Έγινε για δεύτερη φορά μαμά στα 53 της

Ναόμι Κάμπελ: Έγινε για δεύτερη φορά μαμά στα 53 της
Ναόμι Κάμπελ: Έγινε για δεύτερη φορά μαμά στα 53 της

Μητέρα για δεύτερη φορά σε ηλικία 53 ετών έγινε η Ναόμι Κάμπελ.

Η «μαύρη γαζέλα» της πασαρέλας έκανε γνωστό το γεγονός μέσα από μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ξαφνιάζοντας τους ακολούθους της.

Δείτε επίσης - Μπελάδες για τη Ναόμι ΚάμπελΜήνυση σε βάρος της κατέθεσε ο πρώην σύντροφός της

Ναόμι Κάμπελ – Έγινε μητέρα για δεύτερη φορά

Η Ναόμι Κάμπελ κοινοποίησε μια φωτογραφία του μωρού της και στη λεζάντα έγραψε: «Μικρή μου αγάπη, να ξέρεις ότι σε λατρεύουμε απεριόριστα και ότι περιβάλλεσαι από αγάπη από τη στιγμή που μας τίμησες με την παρουσία σου. Ένα αληθινό δώρο από τον Θεό , ευλογημένο! Καλώς ήρθες μωρό μου. Ποτέ δεν είναι αργά για να γίνεις μητέρα».

Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν 2 χρόνια και τότε είχε απαντήσει σε αυτούς που έλεγαν πως η κόρη της είναι υιοθετημένη: «Είναι δικό μου παιδί. Μπορώ να μετρήσω στα δάχτυλα του ενός χεριού μου τους ανθρώπους, που γνώριζαν για τον ερχομό της. Είναι η μεγαλύτερη ευλογία που μου δόθηκε ποτέ».

Αξίζει να σημειωθεί πως στις αρχές Μαΐου η Ναόμι Κάμπελ βρέθηκε στο Met Gala και εμφανίστηκε χωρίς φουσκωμένη κοιλιά, οπότε οι φήμες θέλουν το μοντέλο να απέκτησε το δεύτερο παιδί της μέσω παρένθετης μητέρας.

Δείτε την ανάρτηση της Ναόμι Κάμπελ:

 

Photo Credits: Abaca Press

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR