counter

Νάντια Μπουλέ: "Ήταν πολλά τα "χτυπήματα" και συμβουλεύτηκα δικηγόρο"

Νάντια Μπουλέ: "Ήταν πολλά τα "χτυπήματα" και συμβουλεύτηκα δικηγόρο"
Νάντια Μπουλέ: "Ήταν πολλά τα "χτυπήματα" και συμβουλεύτηκα δικηγόρο"

Η Νάντια Μπουλέ έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Adore και την δημοσιογράφο Σοφία Τουντούρη και μίλησε για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει κατά την διάρκεια της καριέρας της και τον τρόπο που κατέφερε να τις ξεπεράσει.

"Έχω αντιμετωπίσει τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο καθένας που κινείται στο χώρο. Δεν νομίζω να έχω ζήσει κάτι περισσότερο ή κάτι χειρότερο από τους υπόλοιπους. Απλά σε κάποια περίοδο της ζωής μου ήταν πολλά τα "χτυπήματα" και από διαφορετικές πλευρές και ήταν δύσκολο να τα διαχειριστώ. Περισσότερο με ενοχλούν αυτά τα χτυπήματα που δεν έχουν να κάνουν με τα επαγγελματικά μου" εξηγεί η Νάντια Μπουλέ.

Η παρουσιάστρια και τραγουδίστρια, μίλησε και για τον τρόπο που αντιμετώπισε τις δυσκολίες αυτές. "Έχω περάσει από διάφορες φάσεις και σήμερα είναι πλέον διαφορετικά τα πράγματα. Τα πρώτα χρόνια ήμουν και μικρότερη και πιο άπειρη και δεν ήξερα πώς αντιμετωπίζεται όλο αυτό. Έχω περάσει φάσεις που έκλαιγα, που συμβουλεύτηκα δικηγόρο, που θύμωνα... Αλλά κατάλαβα πως δεν έχει σημασία τελικά όλο αυτό. Σημασία έχει πώς το αντιμετωπίζεις μέσα σου. Δεν μπορείς να δίνεις σημασία σε όλα το ίδιο. Μεγαλώνοντας μαθαίνεις πού να δίνεις περισσότερη σημασία και βάρος και πού λιγότερο".

FTHIS GOOGLE NEWS
Ακολουθήστε το Fthis.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις!

Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά στην πηγή FThis (με ενεργό σύνδεσμο προς το FThis.gr)

MOST POPULAR